Znalazłem jedynie kit wellmana, ale cena nie jest satysfakcjonująca
Jestem w trakcie kończenia swojego wzmacniacza w klasie A do słuchawek, a nie chciał bym pewnego dnia ich zjarać.
No tak znam tą konstrukcie, swego czasu rozmawiałem z autorem tego projektu.rezasurmar pisze:Mniej więcej ten układ Wzmacniacz klasa A
http://fotonowy.pl/index.php?main_page=page&id=9
No to bo teraz jest "moda" na wzmacniacze o sprzężeniu prądowym.rezasurmar pisze:le chcę jeszcze przetestować AVT2850, bo jest chwalony za dosyć dobre brzmienie
Jak dla mnie za skomplikowany układ.rezasurmar pisze:Z układów zabezpieczających znalazłem ciekawy zabezpieczenie tylko ostatnio brakuje mi czasu i chęci, zapłacił bym komuś za zrobienie samych płytek do tego układu.
Nie, jak już to miedzy punkt połączenia R7 z P1 a masą .rezasurmar pisze:Co do kondensatora odsprzęgającego, masz na myśli podłączenie kondensatora pod rezystor w źródle T2???
rezasurmar pisze:OP2604 była po prostu masakra, wzmacniacz wzbudzał się praktycznie bez obciążenia
rezasurmar pisze:Z chęcią bym jeszcze nad nim poeksperymentował, ale dziś dodarły moje nowe Shury więc pewnie teraz będę słuchać jeszcze więcej