lol O.o Teraz to mnie zadziwiłeś
Mi nie działa ani w domu, ani na telefonie, ani u kuzyna. Na moim chromie (może nie superextranajnowszym) też nie działa.
Ja już kiedyś to pisałem , ale raz jeszcze to napisze , mam ustawiony taki adres na zakładkach [ https://forum.elportal.pl/search.php?search_id=lastvisit ] . Też widzę co nowego się pojawiło, a plus jest taki że na mistycznej liście [ która wyparowała ] było jak pamiętam tylko 10 pozycji, w mojej opcji jest ich więcej i mogę od razu wybrać których nie chce oglądać [ np. z działu "zrób mi zadanie- to przestane marudzić " ]
Timo66 tu chodzi o to że ludzie raczej przyzwyczaili się do starego układu, a ponieważ człowiek to z natury leniwe zwierzę, to ciężko trawi wszelkie zmiany.
Szczerze mi też pasował stary układ, a co do twojego sposobu to mi wyskakuje "Brak pozycji o rządnych wynikach", czy coś tam w tym stylu.
No nie mówię, że nie było to pomocne - bo miało to swoje zalety , może to jest zniknięcie czasowe związane z problemami na serwerze jakie były zgłaszane w ostatnim czasie.
co do mojego linka, to jest to skopiowany adres z pod odnośnika widocznego na głównej stronie forum zalogowanej osoby z zakładki Zobacz posty nieprzeczytane
timo66, Dobre rozwiązanie ale ma jeden mankament jak przeczytasz wszystkie i potem wejdziesz jeszcze raz lista jest pusta chyba ze ktoś napisze coś nowego.