nie plus na którą nóżkę tylko anoda przez rezystor do plusa a katoda do któregoś pinu portu B.Dawid 95 pisze:I wtedy PLUS diody na którą nóżkę , bo każdy mówi mi inaczej ?? A minus na dowolną nóżkę z portu B
Problem z Bascom - could not identify chip
Dodałem twój program Matrix i pojawia mi się coś takiego . Nie bardzo wiem jak to rozwiązać ..??
Spójrzcie na pola Chip Flash size i Eeprom size.
A teraz inne pytanie ... Czy mozliwe jest to , że programator został źle zainstalowany ?? I może dlatego programy nie chciały się sprawdzić w praktyce ?
[ Dodano: 2010-11-25, 18:39 ]
A może jest ktoś taki , kto sie na tym i mógłbym z nim pogadac np. na gg ??
[ Dodano: 2010-11-25, 19:20 ]
Ma ktoś z was programator USB ? Wyszukuje urządzenie na kompie u was?? Bo ja go podłączam pod USB i nic nie znajduje sie,,,, pusto
Spójrzcie na pola Chip Flash size i Eeprom size.
A teraz inne pytanie ... Czy mozliwe jest to , że programator został źle zainstalowany ?? I może dlatego programy nie chciały się sprawdzić w praktyce ?
[ Dodano: 2010-11-25, 18:39 ]
A może jest ktoś taki , kto sie na tym i mógłbym z nim pogadac np. na gg ??
[ Dodano: 2010-11-25, 19:20 ]
Ma ktoś z was programator USB ? Wyszukuje urządzenie na kompie u was?? Bo ja go podłączam pod USB i nic nie znajduje sie,,,, pusto
Ten komunikat wyskoczył mi dopiero dzisiaj.. Wczoraj było okej. Nie wiem o co chodzi..
[ Dodano: 2010-11-27, 23:15 ]
Chyba rozwiązałem ten problem ... zerknijcie na to . Będę wdzięczny ... Tam na doel w tym polu tekstowym napisane jest : " 1088 bytes written to FLASH " Czy to oznacza ze wszystko poszło zgodnie z planem ...???????
[ Dodano: 2010-11-28, 11:46 ]
Nie wiem co się dzieje , ale dziś już nic się nie da wgrać na procesor . Pokazuje się w tym polu tekstowym " Error " .... Nic nie zmieniałem.
[ Dodano: 2010-11-27, 23:15 ]
Chyba rozwiązałem ten problem ... zerknijcie na to . Będę wdzięczny ... Tam na doel w tym polu tekstowym napisane jest : " 1088 bytes written to FLASH " Czy to oznacza ze wszystko poszło zgodnie z planem ...???????
[ Dodano: 2010-11-28, 11:46 ]
Nie wiem co się dzieje , ale dziś już nic się nie da wgrać na procesor . Pokazuje się w tym polu tekstowym " Error " .... Nic nie zmieniałem.