Stroboskop na diodach LED
Tranzystor pisze:Drogi kolego, co Cię obchodzi ile diod się tam może zmieścić... Jak będzie mniej to się nic nie stanie
Chwila chwila
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
Joon podał chyba najbardziej sensowną propozycję... Najlepiej kupić dwie diody więcej i podłączyć 12 diod LED... Nie wiem czemu każdy teraz chciałby posiadać w swoim domu stroboskop na LEDach, ja posiadam jeszcze na lampie wyładowczej. Według mnie jest to najlepszy stroboskop :] Problem jest zawsze z odprowadzeniem ciepła...Laik pisze:To moze zarzucisz jakis schemacik Tranzystor ?? Bede bardzo wdzieczny
Pozdrawiam
- joon
- Użytkownik
- Kontakt:
Od tego właśnie jest to forum... Jeżeli jesteś bardzo początkującym to najlepiej najpierw przeczytaj artykuł z EdW o tym stroboskopie a dopiero później zabieraj się do pracy...
Ps. Czy to że właśnie napisałem setnego posta coś zmieniło? Wątpię dlatego nie piszcie bez sensu tylko po to żeby zdobyć jak najwięcej zaliczonych postów bo to naprawdę nie ma sensu... Pozdrawiam wszystkich
Ps. Czy to że właśnie napisałem setnego posta coś zmieniło? Wątpię dlatego nie piszcie bez sensu tylko po to żeby zdobyć jak najwięcej zaliczonych postów bo to naprawdę nie ma sensu... Pozdrawiam wszystkich