genratory funkcyjne PILNE!!!
-
emers
genratory funkcyjne PILNE!!!
mam prosbe potrzebuje jak najwiecej informacji o generatorach funkcyjnych, na necie jest tego malo, a ja potrzebuje na referat, z gory dziekuje za odpowiedz. Wszelkie informacje prosze przesylac na meila emers@o2.pl . PS jak najszybciej. BEDE BAAARDZO WDZIECZNY!! 
W necie jest tego naprawdę dużo tak z ciekawości sprawdziłem i wstukałem w www.google.pl hasło "generator funkcyjny" pojawiło się ok.250 linków do interesującego Cię tematu , czy też "function generator" to już ilość linków była bardzo duża, z czego duża część będzie przydatna. Nie mam gotowych materiałow które mógłbym Ci podesłać. Poszukaj również po kartach katalogowych producentów czy dystrybutorów układów scalonych np dla układu ICL8038 http://www.intersil.com/products/device ... pn=ICL8038 . Powodzenia - może ktoś będzie miał gotowe materiały, ale nic tak nie smakuje jak samodzielnie zdobyta wiedza 
-
emers
chodzi o to ze po pierwsze ja nie znam dobrze angielskiego (ale to nic). A drugie to to ze to chodzi o ogolne informacje takie jak budowa, zasada dzialnia itd. a nie dane katalogowe jakiegos okreslonego generatora. A tego niestety nie znalazlem w wyszukiwarce, a szukalem dosc dlugo. I nie wiem co robic, nie ma mi kto pomoc. 
-
emers
-
emers