Nikt nie chce się zamienić to może oddam ?
Ale nikt nie każe Ci wstawiać wszystkiego. Wstaw jakąś część. Może masz coś co się komuś innemu przyda? Ja chętnie oddam co mi niepotrzebne. Może ktoś wstawi coś co mi się przyda. Przyznam że czekam z niecierpliwością.c4r0 pisze:Przecież to wszystko na pewno kiedyś mi się przyda
Z drugiej zaś strony by nie było tak że ktoś weźmie coś tylko dlatego że kiedyś mu się przyda.
To ja też coś dorzucę.
Mam na zbyciu laminator fellows cosmic A4. jest jednak małe ale wysyłka do "polszy" może okazać się zbyt droga by to miało sens.
1 szt kartę sieciową do drukarek HP -nie wiem czy sprawna bo nie mam drukarki HP.
1 szt kartę sieciową do PC
1szt kartę USB do PC
Zasilacz 3amp bez regulacji.- ciężki wiec ta sama sytuacja jak z laminatorem.
W/W sprzęty chętnie zamienię na np kostkę VNH2SP30 (mostek H wysoko prądowy)
Radiomodemy na 433Mhz prędkość transmisji 9600bps
Sprawne z mały ale, zamawiając z Chin zamówiłem dwie sztuki o mocy 1W.
Niestety Chinczyk wysłał jedną sztukę o mocy 1W drugą wyglądającą identycznie o mocy 10mW.
Siedzą z szufladzie już 3 lata, może komuś się przydadzą.
Mam na zbyciu laminator fellows cosmic A4. jest jednak małe ale wysyłka do "polszy" może okazać się zbyt droga by to miało sens.
1 szt kartę sieciową do drukarek HP -nie wiem czy sprawna bo nie mam drukarki HP.
1 szt kartę sieciową do PC
1szt kartę USB do PC
Zasilacz 3amp bez regulacji.- ciężki wiec ta sama sytuacja jak z laminatorem.
W/W sprzęty chętnie zamienię na np kostkę VNH2SP30 (mostek H wysoko prądowy)
Radiomodemy na 433Mhz prędkość transmisji 9600bps
Sprawne z mały ale, zamawiając z Chin zamówiłem dwie sztuki o mocy 1W.
Niestety Chinczyk wysłał jedną sztukę o mocy 1W drugą wyglądającą identycznie o mocy 10mW.
Siedzą z szufladzie już 3 lata, może komuś się przydadzą.
Cześć. Rezystory chętnie wezmę - najlepiej gdyby były rózne wartości (powiedzmy 200 szt tego 200 sztuk tamtego itd) najlepiej cały szereg.Masz to luzem czy w jakiś taśmach? Mógłbym wziąć nawet wszystko jeśli nie jest tego tego przerażająca ilość.TL084 też by się przydało wezmę z 5 szt lub mniej jak Ci potrzebne lub więcej jak Ci niepotrzebne.Plus inne rzeczy o których napisałem.Przelał bym Ci 10 zł za to.Co ty na to? Pozdr.