Oddam sprzęt za darmo
- joon
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak na kogoś kto sam zbierał śmieci szpitalne w celu konstrukcji lampy rentgenowskiej bardzo zjadliwe posty piszesz, i to w dodatku jako moderator który powinien świecić przykładem dla innych....c4r0 pisze:To co, kiedy możemy liczyć na zdjęcia zbudowanego przez Ciebie helikoptera z pozyskanych części?
Ehh, sam pamiętam te czasyjoon pisze:reszta pójdzie dla znajomego (dzieciak , początek gimnazjum) którego trochę "molestuję" elektroniką.

- joon
- Użytkownik
- Kontakt:
OT
Widzisz, sam już parę ładnych lat dla siebie nie przyjmuję rzeczy z odzysku, chyba że są to elementy (urządzenia) specyficzne i w pełni sprawne, w taki sposób zdobyłem np: spawarkę typu mig-mag (uszkodzona elektronicznie-naprawiłem). Faktem jest że elektroniką trochę mało zajmuję się obecnie- wraz z kolegą prowadzę działalność gospodarczą a każdy obeznany wie jakie są początki :/
Koleżka (młodszy sąsiad) ma wręcz nieograniczoną chęć poznania zasady działania wszystkiego co elektroniczne, po tym jak zrobiłem mu bezpieczne stanowisko, myślę że czegoś nauczy się empirycznie....
pozdrawiam nocnych pisarzy....
Widzisz, sam już parę ładnych lat dla siebie nie przyjmuję rzeczy z odzysku, chyba że są to elementy (urządzenia) specyficzne i w pełni sprawne, w taki sposób zdobyłem np: spawarkę typu mig-mag (uszkodzona elektronicznie-naprawiłem). Faktem jest że elektroniką trochę mało zajmuję się obecnie- wraz z kolegą prowadzę działalność gospodarczą a każdy obeznany wie jakie są początki :/
Koleżka (młodszy sąsiad) ma wręcz nieograniczoną chęć poznania zasady działania wszystkiego co elektroniczne, po tym jak zrobiłem mu bezpieczne stanowisko, myślę że czegoś nauczy się empirycznie....
pozdrawiam nocnych pisarzy....