neostrada problemy...
-
piotrek7700
- Użytkownik
- Kontakt:
neostrada problemy...
zamówiłem neostradę byłem happy ale jak doszła okazało się że nie można nawiązać żadnego połączenia. ta lampka co powinna się zaświecić nie świeci się wogóle. mieszkam na wiosce i do domów nie mamy doprowadzonych przewodów (linii) tylko nadajniki radiowe... ma ktoś może takie łączę i działającą neostradę?
bo ostatnio ktoś dzwonił że można i w ogóle ale jak się zapytałem o ten magiczny sposób podłączenia telefonów u nas to....miał oddzwonić a nie zadzwonił.... wcześnij powiedzieli że musiałbym sam na właszny koszt pociągnąć do domu kabelek....
bo ostatnio ktoś dzwonił że można i w ogóle ale jak się zapytałem o ten magiczny sposób podłączenia telefonów u nas to....miał oddzwonić a nie zadzwonił.... wcześnij powiedzieli że musiałbym sam na właszny koszt pociągnąć do domu kabelek....
-
TeslaBuilder
- -
- Kontakt:
-
piotrek7700
- Użytkownik
- Kontakt:
przywiózł mi kurier. mam stacjonarkę normalny abonament (chyba ten z 1 godz za free) podłączyłem i nie działało. zadzwoniłem na infolinię i ...okazało się że ktoś mnie zrobił w balona i mieć na razie nie mogę... ostatnio zadzwonił ktoś z tpsa i twierdzi że mogę już mieć normalnie... a kiedyś zasłyszałem gdzieś że jeśli do budynku nie jest się podłączonym kablem tylko przez nadajnik radiowy to chodzić nie będzie.....
-
TeslaBuilder
- -
- Kontakt:
-
piotrek7700
- Użytkownik
- Kontakt:
-
TeslaBuilder
- -
- Kontakt:
-
ZbeeGin
Wobec tego zwróć się z pomocą właśnie do Błękitnej Linii TP. To oni są odpowiedzialni za brak sprawdzenia, czy usługa Neostrada jest dla Ciebie dostępna. Nie jest sztuką sprzedać usługę, która nie działa.lowelas7700 pisze:zamowilem neostrade na błekitnej lini tp.
W ramach testu wejdź na stronę http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/int ... neostrady/ i wpisz swój numer telefonu.
-
tyrystorek
- Użytkownik
- Kontakt: