Blue Screen

Dyskusje na temat sprzętu, konfiguracji, sterowników i oprogramowania.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pim
Użytkownik
Kontakt:

Blue Screen

Post autor: pim » 05 maja 2006, 10:25

Witam!! co chwile w na moim kompie pojawia się Blue Screen o kodzie 07f nie jest to związane z konkretną aplikacją czasami bez używanie kompa robi się to samo. Jakieś propozycje? Dodam jeszcze ze format juz był i nie pomógł :(

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 05 maja 2006, 13:21

Poszukałem i znalazłem posty o podobnych "zjawiskach":

http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=593988&

Jeśli to nie podziała radze napisać do kogoś z Komputer świat. Przypuszczam że będą wiedzieli .

(Do moderatorów: Zamieszczony link nie jest w żaden sposób reklamą. Ma pomóc w rozwiązaniu problemu.)

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 05 maja 2006, 19:51

Kulpina pisze:(Do moderatorów: Zamieszczony link nie jest w żaden sposób reklamą. Ma pomóc w rozwiązaniu problemu.)
A czy ktoś Ci zwrócił uwagę ze tego nie mozna robić? Podawanie linków pomagajacych rozwiązać konkretny problem poruszony w temacie jest jak najbardziej wskazane. Natomiast podawanie linków w celach reklamy już nie. Są takie działy w tym forum jak "Warto zajrzeć" ,"Gdzie kupić?" ,"Interesujące firmy" - tam również można umieszczać linki do stron zgodnie z opisem tych działów.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2006, 18:55 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 06 maja 2006, 9:51

Wiem sorry, ale jak widze w niektórych aukcja na allegro na zdjeciu przy komórce pudełko zapałek dla porównania, a pod zdjęciem tekst że to pudełko nie wchodzi w skład zestawu i jest tylko dla porównania to... już wole uważać. Ale skoro można zamieszczać linki to dzieki za odpowiedź.

ODPOWIEDZ