Program Asystent Elektronika nie działa mi na Win7x64

Dyskusje na temat sprzętu, konfiguracji, sterowników i oprogramowania.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1796
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Program Asystent Elektronika nie działa mi na Win7x64

Post autor: matrix » 08 sty 2013, 21:18

Znacie popularny i bardzo dobry program o nazwie Asystent Elektronika? Niestety nie chce mi działać na Win7x64. Mało tego, po wypakowaniu go z archiwum coś (może comodo internet security) usuwa mi plik wykonywalny z katalogu asystenta. Choć Comodo można wykluczyć bo za jednym razem comodo wyłączyłem i i tak plik zniknął.

Bardzo bym chciał uruchomić ten programik w systemie bo był mi bardzo pomocny. Macie może pomysł jak to rozwiązać?

mathieiov
Moderator
Posty: 831
Rejestracja: 31 lip 2005, 9:04
Lokalizacja: --

Post autor: mathieiov » 09 sty 2013, 14:07

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1796
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 09 sty 2013, 16:54

Próbowałem. Nic to nie zmienia bo za chwilę wyskakuje że brak pliku wykonywalnego. Bo jak pisałem po kilku chwilach od rozpakowania system wyrzuca mi gdzieś i sam nie wiem gdzie plik wykonywalny *.exe

Awatar użytkownika
lutownik
Użytkownik
Posty: 520
Rejestracja: 01 paź 2006, 12:37
Lokalizacja: z planety Zi Emia
Kontakt:

Post autor: lutownik » 09 sty 2013, 20:46

Próbowałeś pobrać program z innego źródła ??

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1796
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 09 sty 2013, 21:15

Znalazłem tylko jedno źródło. Chyba że macie jakiś link.
Tak samo nie działa mi ktb 1.45 pobrany ze strony elportalu.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1796
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 15 sty 2013, 18:19

Sorki za post pod postem, ale nie ma opcji usuń.

Temat się rozwiązał. Jakimś cudem poprzedni antywirus (Comodo internet security) nawet wyłączony od razy wywalał mi plik wykonywalny. Nawet jak dodałem do zaufanych to wywalał. Żapobrałem avasta i teraz Asystent elektronika smiga.

ODPOWIEDZ