Wiem, co to znaczy (Bateria nie funkcjonalna, dopóki nie jest wstępnie naładowana.Battery not functional until initially charged
Ale o co chodzi z tym wstępnym naładowaniem? Jak to się robi? Proszę o pomoc.
Wiem, co to znaczy (Bateria nie funkcjonalna, dopóki nie jest wstępnie naładowana.Battery not functional until initially charged
Zalecane jest by akumulator rozładować do zera, czyli niech działa na baterii aż nie padnie a następnie ładujesz go dość długo, tzn. nawet po naładowaniu się baterii do 100% jeszcze niech podłączony będzie do zasilacza.Luminofor pisze:Możesz jaśniej?
Trudno mi o nim cokolwiek szerszego powiedzieć... kupiłem go 2 tygodnie temu, ale jestem z niego bardzo zadowolony. Wydajny, cichy, jak każdy laptop grzeje się od spodu ale to zależy co z nim robisz... jak piszesz w word'ie to możesz nawet nie poczuć by się grzał, byleby otwór wentylacyjny nie były przytkany. Bateria z początku trzymała bardzo krótko, rzędu godziny, ale po którym cyklu ładowania trzyma spokojnie 3h w zależności od ustalonej jasności matrycy... No i jest wytrzymały... w dojazdach to bardzo ważne...Luminofor pisze: I jak odczucia? Długo ci trzyma bateria? Dobrze chodzi? Grzeje się? Jest cichy?