Witam.
Czy ktos zainteresowal sie tym projektem.Troszke go przerobilem tak aby zalaczanie nie odbywalo sie glosem tylko klawiszem.wszystko dziala juz jak nalezy i od kilku miesiecy sprawuje sie w aucie nienagannie.mam natomiast jeszcze jedna modyfikacje lecz dotyczy ona zmiany w programie.chce dodac funkcje aby mozna bylo po odpaleniu auta w kazdej chwili go wylaczyc tymi samymi klawiszami w pilocie .zanic jednak nie wychodzi mi modyfikacja kodu w bascomie.moze ktos to juz przerabial i mi pomoze.
pozdrawiam
Glosowe odpalanie auta-projekt z Edw 1/2005
Glosowe odpalanie auta
Witam.ja sie troche zainteresowalem,chodz przynam specem od elektroniki nie jestem ale chce swoich sil sprubowac.powiem szczerze ze nie wiem od czego zaczac.sciagnalem schematy plytek i soft.co dalej -nie wiem.nie mam zadnej instrukcji montazu a plikow softu nie da sie otwozyc.moze bys mi pomogl.pozdrawiam
Ok. postaram sie przez weekend przerobic ci skany calego artykulu na wersje elektroniczna i wystawic wraz z wsadami do procesora na forum.co prawda wsady sam zciagnalem z ftp edw i ty tez powinienes. uklad po zmontowaniu uruchomil mi sie bez problemu.mam go jednak troche przerobiony gdyz odpalam auto nie glosowo tylko za pomoca przytrzymania dwoch klawiszy w nadajniku.do pilota mam samodzielnie opracowana plytke pod obudowe dostepna w sklepach elektronicznych.auto mam w automacie to i praktycznie nie musialem stosowac zabezpieczen przed przypadkowym odpaleniu na biegu.takze jak czas pozwoli bo mam egzaminy postaram sie to wszystko udostepnic.pozdrawiam
hehatoz pisze:Ok. postaram sie przez weekend przerobic ci skany calego artykulu na wersje elektroniczna i wystawic wraz z wsadami do procesora na forum
na szybkiego to moge podeslac fotki pilota
[ Dodano: 16-03-2006, 22:43 ]
Co prawda nie zrobie tego dla komercji tylko dla pomocy ale sie zapytam czy moge wczesniej.w sumie kody autor udostepnil publicznie, no moze byc problem z artykulem.
w takim przypadku polecam odwiedzic jakas czytelnie i samemu sie zapoznac z wersja papierkowa.w razie jakis pytan z uruchomieniem to bedziemy dyskutowac na forum.
[ Dodano: 16-03-2006, 22:43 ]
Co prawda nie zrobie tego dla komercji tylko dla pomocy ale sie zapytam czy moge wczesniej.w sumie kody autor udostepnil publicznie, no moze byc problem z artykulem.
w takim przypadku polecam odwiedzic jakas czytelnie i samemu sie zapoznac z wersja papierkowa.w razie jakis pytan z uruchomieniem to bedziemy dyskutowac na forum.