Mikroprocesory - umarły dział :cry:

To forum jest dla wszystkich pasjonatów mikrokontrolerów AVR Atmela. Wymiana doświadczeń i pomoc dla początkujących w pisaniu programów zarówno w C, Asemblerze jak i BASCOM. Zapraszam znawców tematu, aby pomogli wszystkim początkującym!
ODPOWIEDZ
Adam.

Mikroprocesory - umarły dział :cry:

Post autor: Adam. » 11 lis 2004, 19:09

Drogi Wojtku!
Bardzo cenimy Twoje artykuły o mikroprocesorach AVR, jednak już od dłuższego czasu prócz programu z diodą nic innego nie ma a szkoda bo na prawdę przyjemnie się czyta Twoje arty.

Pozdrawiam
Adam

If odpowiedz_wojtka = "brak czasu" then
Lcd "Jesli chcesz, moge napisac jakis artykul dla poczatkujacych, np. obsluga matrycy LCD alfanumerycznej"
End IF

:D

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 12 lis 2004, 10:23

No nie nic nie umarło, materiałow to ja mam dużo również dzięki wspołpracy z Gawłem (a właściwie przede wszystkim) - już nawet jest na stronie drugi program w asemblerze ( i to w trzech wariantach), a napisanych mam kilka następnych, dużo czasu zajmuje zredagowanie tego i umieszczenia w html tak aby właśnie dobrze się czytało i grafika była właściwa, a redakcja jest jednoosobowa :D :!: , oprócz uC są jeszcze inne działy jak np elektronika w stylu retro gdzie też mam trochę zaległych materiałów, a to wszystko ja naprawdę robię tylko w tak zwanym wolnym czasie, gdyz sprawy rodzinne i zawodowe maja pierwszeństwo :) - jak masz dobre materiały to chetnie je przyjmę :)

ODPOWIEDZ