Witam. Potrzebuję zakupić kilkadziesiąt popularnych słupków dystansujących służących do równoległego montowania PCB jedna nad drugą. Gdzie opłaca się je zakupić? Mam wrażenie, że nawet na allegro jest drogo - kilka pozycji i rachunek na ponad 100 zł (przykład: 20 sztuk słupka otwór-gwint 30mm to koszt 19,20).
Gdzie zaopatrujecie się w w/w dystansowniki?
[szukam] Dystanse / dystansowniki gdzie kupujecie najtaniej?
- mariusz_edw
- Użytkownik
- Kontakt:
- przemotronik
- Użytkownik
Witaj!
Z tego, co się orientuję, świetny wybór ma TME.pl i przyznam, że nie widziałem nigdzie indziej lepszej oferty (ale chętnie bym zobaczył
Oto i stosowny:arrow: LINK
Ja sam zaś używałem w jednej z moich konstrukcji (robocie mobilnym) czterech słupków z tworzywa - są lekkie i nawet przyzwoicie wytrzymałe. Natomiast jeżeli chcesz użyć czegoś naprawdę mocnego (a i przewodzącego prąd) to faktycznie metalowe powinny być najlepsze. W TME ceny są wg mnie bardzo sensowne. Zobacz np. TEN - TDYSFM-M3/30
Pozdrawiam,
Przemotronik
Z tego, co się orientuję, świetny wybór ma TME.pl i przyznam, że nie widziałem nigdzie indziej lepszej oferty (ale chętnie bym zobaczył
Ja sam zaś używałem w jednej z moich konstrukcji (robocie mobilnym) czterech słupków z tworzywa - są lekkie i nawet przyzwoicie wytrzymałe. Natomiast jeżeli chcesz użyć czegoś naprawdę mocnego (a i przewodzącego prąd) to faktycznie metalowe powinny być najlepsze. W TME ceny są wg mnie bardzo sensowne. Zobacz np. TEN - TDYSFM-M3/30
Pozdrawiam,
Przemotronik