Czy mugłby ktoś podesłac mi strony o beztykowy zamek\czytnik kart z numeru kwietniowego 2005 . Mój e-meil to wecj@wp.pl
Z góry dziekuje . pozdrawiam.
beztykowy zamek\czytnik kart edw 4\2005
Okres ochronny na artykuły wynosi ok. dwóch lat - temat kilkukrotnie poruszany na Forum.
Proszenie o kopie (nielegalne) na łamach forum czasopisma, z którego się chce kopiować - jest, bez przesady, niekulturalne i bezczelne.
Jeżeli interesuje Cię jakiś artykuł - pisz do źródła: handlowy@avt.com.pl
Marcin "Max" G.
Proszenie o kopie (nielegalne) na łamach forum czasopisma, z którego się chce kopiować - jest, bez przesady, niekulturalne i bezczelne.
Jeżeli interesuje Cię jakiś artykuł - pisz do źródła: handlowy@avt.com.pl
Marcin "Max" G.
Jak numer zniknie z listy
http://www.edw.com.pl/index.php?module= ... d=&ceid=93 to będziesz mógł go pobrać.
Zrobiłem tak jak piszesz marcing i oto co mi odpisali
Witam
Nie posiadamy tego artykułu w wersji elektronicznej. Proszę o podanie danych
do wysyłki, otrzyma Pan xero tego artykułu.
z poważaniem
Dział handlowy AVT
Lecz mimo tego nie chce umpiszczac swoich danych personalnych w internecie , więc czy mógłby mi to ktoś podesłac
Witam
Nie posiadamy tego artykułu w wersji elektronicznej. Proszę o podanie danych
do wysyłki, otrzyma Pan xero tego artykułu.
z poważaniem
Dział handlowy AVT
Lecz mimo tego nie chce umpiszczac swoich danych personalnych w internecie , więc czy mógłby mi to ktoś podesłac
Ale przecież niczym nie ryzykujesz - Twoje dane osobowe nie zostaną udostępnione nikomu bez Twojej zgody.
A będziesz miał artykuł zgodnie z wymogami i przepisami - od Wydawcy, czyli tak jak to być powinno.
A parę złotych za przesyłkę możesz poświęcić - opłaci się. Pamiętaj, że w życiu nic nie jest za darmo. Nawet na miłość (przyjaźń) trzeba sobie zasłużyć
Pozdrawiam!
Marcin "Max" G.
A będziesz miał artykuł zgodnie z wymogami i przepisami - od Wydawcy, czyli tak jak to być powinno.
A parę złotych za przesyłkę możesz poświęcić - opłaci się. Pamiętaj, że w życiu nic nie jest za darmo. Nawet na miłość (przyjaźń) trzeba sobie zasłużyć
Pozdrawiam!
Marcin "Max" G.