Witam,niemogę nigdzie znależć danych tranzystora 2N04L03 oraz niewiem gdzie kupić BST650P i BST436L2.
Pomoże ktoś?
Skąd dane katalogowe
Proszę tu jest twój szukany tranzystor http://www.datasheetarchive.com/Indexer ... 46234.html .
Wielkie dzięki za kartę katalogową!Teraz mogę poszukać zamienników jak znam parametry.
Chyba że ktos wie gdzie mogę takie kupić?
Bo pytałem w soltronik,seguro,piekarz,trójka(na wolumenie),sławmir i niestety niemają....i niewiedzą co to jest.
Podejrzewam że jakbym chciał zamówić 1000szt. to każdy by wiedział co to jest i dało by radę ściągnąć.Ale niestety ja potrzebuje kilka sztuk....
Pozdrawiam!
Chyba że ktos wie gdzie mogę takie kupić?
Bo pytałem w soltronik,seguro,piekarz,trójka(na wolumenie),sławmir i niestety niemają....i niewiedzą co to jest.
Podejrzewam że jakbym chciał zamówić 1000szt. to każdy by wiedział co to jest i dało by radę ściągnąć.Ale niestety ja potrzebuje kilka sztuk....
Pozdrawiam!
Jest to sterownik jazdy maszyny samojezdnej,tj operator prowadzi tą maszynę sterująć jojstikami przód-tył oraz prędkość.Niestety o schemacie mogę zapomnieć jest nieosiągalny a producent zaleca wymianę płyty która kosztuje...2500zł.
Z karty katalogowej wynika że Vds=40V Rds=3,1mOhm i Id=80A więc coś może uda się znależć tyle że potrzebne jest w obudowie SMD.
Z karty katalogowej wynika że Vds=40V Rds=3,1mOhm i Id=80A więc coś może uda się znależć tyle że potrzebne jest w obudowie SMD.
Witam , nie analizowałem wszystkich tranzystorów szczegółowo - musiał byś to sam uczynić już przy wybraniu konkretnego zamiennika.
→TU są proponowane zamienniki ←
→TU są proponowane zamienniki ←