Cuś Takiego jak Philips HEF4093B

Jeżeli bezskutecznie poszukujesz danych technicznych elementów elektronicznych to jest to dobre miejsce do zadawania pytań.
ODPOWIEDZ
transpacyfic
-
Kontakt:

Cuś Takiego jak Philips HEF4093B

Post autor: transpacyfic » 24 lip 2006, 20:29

Ponieważ jezdem (:D) Początkującym "elektronikiem" nazwijmy to, więc piszę z zapytaniem czy posiadacie może jakiś shemat oznaczem poszczególnych pinów w w/w układzie. Firma tu chyba nie ma znaczenia.

Na miejscu były by oczywiście różne ciekawostki związane z tym układzikiem

Pozdro 4All

Awatar użytkownika
marcing
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcing » 24 lip 2006, 21:03

http://www.elenota.pl/search.php?szuk=4 ... 50&start=0 - lista kilku not katalogowych tego układu
http://www.elenota.pl/d.php?id=125625&pdf=cd4093bc - jedna z nich

Czy tak trudno na stronie głównej Elportalu użyć opcji szukania? Google też nie działają?

I gdzie słownik ortograficzny - błędy należy poprawiać, bo potrafią się mścić. A błędne podłączenie instalacji 230V naprawdę jest błędem
I dlatego elektronik powinien dbać o szczegóły takie, jak ortografia...

Pozdrawiam!

Marcin "Max" G.

transpacyfic
-
Kontakt:

Post autor: transpacyfic » 25 lip 2006, 13:02

Wybacz, ale przy moim łączu, gdzie nawet elportal.pl się ładuje z 10 min. to naprawdę nie mam cierpliwości...... ;]

a do tego błędu się nie przyznaję :P Przecież nacisnąłem "c" w wyrazie schemat :cool:

Awatar użytkownika
marcing
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcing » 25 lip 2006, 16:26

Może warto pójść do kolegi albo kawiarenki internetowej? Nie wiem jakie masz łącze (oby tylko nie modem analogowy :( ) - ale nawet na najwolniejszym stałym warto uzbroić się w cierpliwość.
Tranzystora też nie wynaleziono w pięć minut ;)

Co do ortografii - na razie dam Tobie spokój :)

Jednak nadal ponawiam prośbę o korzystanie z wyszukiwarek, oraz przejrzenie zasobów Elportalu (a tam jest wiele ciekawych rzeczy na 4093)

Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ