Witam szanowne grono. Postanowiłem nie czekac na kolejne części kursu w EP o Cadstarze i sam coś stworzyć. I oto moje wypociny: kurs tworzenia bibliotek w Cadstarze. W przyszłym roku pojwai się książka, gdzie opisane będzie jeszcze dokładniej pewnie jak to zrobic. Okazuje się, że Cadstar nie jest trudny, po jego nauczeniu się można jednak zauważyć różnice w działaniu. programn jest naprawdę świetny - szczególnie po zakupieniu wersji pełnej można zauważyc znaczne ułatwienia w pracy, szczególnie placementu i autoroutera. Funkcji tam zawartych nie widzialem w żadnym innych systenie CAE, a znam je wszystkie ( tak się składa, że mam okazję posiadać je wszyswtkie) Bibliotek do niego jest ok. 230 tysięcy, ale w wersji Cadstar Express i wersji pełnej, lecze działającej 30 dni jest znacznie mniej. Pracuje w międzyczasie nad stworzeniem do niego bibliotek tych najpopularnijeszych w polsce elementów.
Pozdrawiam i czekam na opinie dotyczące mojego kursu.
P.S. Nie wiem, czy załaćznik się dodał, nie widzę go. Jakby co to proszę pisac pod numer GG : 9993105 ze swoim adresem e-mail. Plik wyślę pocztą.
Jest mozliwość ściągnięcia pliku z : http://www.quantumeds.co.uk/documents/k ... k_4349.pdf