ostatnio poszukuję najnowszych bibliotek do Eagle z nowymi układami itd

Pozdrawiam

Zawsze można spróbować zrobić daną bibliotekę samemu, wtedy jest dokładnie dostosowana do Twoich potrzeb. Chociaż jest to robota dość żmudna (wiem, bo próbowałemTranzystor pisze:Witam,
ostatnio poszukuję najnowszych bibliotek do Eagle z nowymi układami itd Nie wiecie może skąd da się coś takiego ściągnąć
Na to już nie mamy wpływuTranzystor pisze:Może dlatego, że czasami mi się nie chce
Ostatnio musiałem robić bibliotekę pod jakiegoś AVR i myślałem, że prędzej wyjdę za mąż niż ją zrobięprzemotronik pisze:Zawsze można spróbować zrobić daną bibliotekę samemu, wtedy jest dokładnie dostosowana do Twoich potrzeb. Chociaż jest to robota dość żmudna (wiem, bo próbowałemTranzystor pisze:Witam,
ostatnio poszukuję najnowszych bibliotek do Eagle z nowymi układami itd Nie wiecie może skąd da się coś takiego ściągnąć)
Na to już nie mamy wpływuTranzystor pisze:Może dlatego, że czasami mi się nie chce
No ja też byłem zdesperowany jak musiałem to robić, ale aż takich myśli to nie miałemTranzystor pisze:Ostatnio musiałem robić bibliotekę pod jakiegoś AVR i myślałem, że prędzej wyjdę za mąż niż ją zrobię