Pytanie dotyczące Traxmakera

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gogo4
-
Posty: 99
Rejestracja: 12 kwie 2003, 9:06
Lokalizacja: Okolice Bielska Białej
Kontakt:

Pytanie dotyczące Traxmakera

Post autor: gogo4 » 11 maja 2003, 20:41

Ostatnio ściągnąłem darmowy programik TRSXMAKER 3 PRO. Po narysowaniu płytki chciałem ją wydrukować i pojawił się komunikat (w j.angielskim), z którego wywnioskowałem, że jest to niemożliwe w wersji demo. tak samo jest podczas próby zapisania tej płytki. Mam więc pytanie do osób, które też mają traxmakera - czy to prawda?. może coś mi się "pozajączkowało" . Szczerze nie chce mi się w to wierzyć, bo po co mi programik, w którym mogę narysować płytkę ale nie mogę jej wydrukować ani zapisać.

Pozdrowionka :?: :?:

Wojtek
Moderator
Posty: 2604
Rejestracja: 04 sie 2002, 19:00
Lokalizacja: --
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 11 maja 2003, 21:14

Pod WinXP pełna wersja też nie chce drukować, jakiego systemu uzywasz?
Nie używałem tej wersji więc nie wiem czy tak ma być ale by było dziwne.

Awatar użytkownika
gogo4
-
Posty: 99
Rejestracja: 12 kwie 2003, 9:06
Lokalizacja: Okolice Bielska Białej
Kontakt:

Post autor: gogo4 » 12 maja 2003, 20:45

Ja mam najzwyklejszego windowsa 98. Też uważam, że jest to dziwne a nawet bezsensowne. Spróbuję jeszcze coś "pokombinować" może trzeba coś zmienić w ustawieniach.

Pozdrawiam 8) 8)

Wojtek
Moderator
Posty: 2604
Rejestracja: 04 sie 2002, 19:00
Lokalizacja: --
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 13 maja 2003, 20:35

Z jakiego adresu ściagnąłeś ten program? Tutaj http://www.circuitmaker.com/downloads/student.htm jest wersja z którą nie powinno być problemu.

ODPOWIEDZ