Circuit Maker i PIC

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
mj_2000
-
Posty: 19
Rejestracja: 12 kwie 2005, 17:46
Lokalizacja: Poznań

Circuit Maker i PIC

Post autor: mj_2000 » 12 kwie 2005, 17:49

Jest jakaś możliwość wstawienia do schematu na Circuicie mikrokontrolera PIC...?

Wojtek
Moderator
Posty: 2604
Rejestracja: 04 sie 2002, 19:00
Lokalizacja: --
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 12 kwie 2005, 21:08

Tak tylko trzeba sobie zrobic element biblioteczny tego uC.

mj_2000
-
Posty: 19
Rejestracja: 12 kwie 2005, 17:46
Lokalizacja: Poznań

Post autor: mj_2000 » 12 kwie 2005, 21:11

A nie ma gdzieś gotowej biblioteki? A jesli nie ma, to jak zrobić taki element?

ODPOWIEDZ