Jak zrobić obrazek jpg w Eagle.

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
andrzejzis
Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 17 gru 2011, 9:15

Jak zrobić obrazek jpg w Eagle.

Post autor: andrzejzis » 30 cze 2012, 23:01

Będe potrzebował zrobić plik 'jpg' z tego co wyświetla Eagle. Próbowałem i nie mam pojęcia jaki "mechanizm" uruchomić aby to zrobić. Chyba, że.. Naczelny.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Posty: 1816
Rejestracja: 20 maja 2006, 19:15
Lokalizacja: 66'15" M.a.R.s.
Kontakt:

Post autor: timo66 » 30 cze 2012, 23:16

Uruchamiasz poleceniem Run... cam2image.ulp następnie wybierasz warstwę i w sumie wszystko.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1795
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 01 lip 2012, 9:08

A nie można exportuj ? Wybierasz plik jpg i nawet możesz wybrać albo samo okno albo cały screen.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Posty: 1816
Rejestracja: 20 maja 2006, 19:15
Lokalizacja: 66'15" M.a.R.s.
Kontakt:

Post autor: timo66 » 01 lip 2012, 9:30

Można i tak, nawet chyba jest to łatwiejsze/szybsze. Jedyne ale to przy robieniu tylko np. wzoru ścieżek, wartości, czy rozmieszczenia elementów musisz ręcznie zaznaczać odpowiednie warstwy i wtedy jak 2 posty wyżej jest szybciej.

kto co lubi :cool:

Awatar użytkownika
andrzejzis
Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 17 gru 2011, 9:15

Post autor: andrzejzis » 01 lip 2012, 16:34

Wielkie Wam dzięki.

ODPOWIEDZ