Brak ścieżek płytki w infraview

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
Dawid 95
-
Posty: 98
Rejestracja: 03 paź 2010, 14:48
Lokalizacja: Polska

Brak ścieżek płytki w infraview

Post autor: Dawid 95 » 18 lip 2011, 12:35

Witam!
Mam pewien problem. Po eksporcie płytki z Express PCB do programu infraview natrafiłem na niespodziankę. Otóż, pojawiają mi się same kontury podzespołow (Atmega itp). Natomiast ścieżek brak ... Wie ktoś jak sobie z tym poradić.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Posty: 2040
Rejestracja: 28 lip 2005, 16:57
Lokalizacja: Sanok
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 18 lip 2011, 16:16

Może wyeksportowałeś tylko warstwę opisową?

Awatar użytkownika
c4r0
Moderator
Posty: 2152
Rejestracja: 13 kwie 2004, 19:56
Lokalizacja: z lasu
Kontakt:

Post autor: c4r0 » 20 lip 2011, 0:19

Co to za program? Nie chodzi czasem o irfan view? Co to znaczy eksporcie do programu? Jaki masz docelowy format pliku?

ODPOWIEDZ