Eagle 3D

Czyli dyskusje na temat programów takich jak OrCad, Protel, CircuitMaker, Autotrax, Kicad itp.
ODPOWIEDZ
zaba
Użytkownik
Posty: 384
Rejestracja: 27 gru 2009, 19:15
Lokalizacja: Zakliczyn nad dunajcem

Eagle 3D

Post autor: zaba » 06 paź 2010, 20:13

Powiedzcie mi, co jest nie tak w tym kodzie. Bo pov-ray zatrzymuje się w tym miejscu i pokazuje błąd, zajęcie pokazuje wszystko.

Wam też coś takiego się zdarza??
Załączniki
bez tytułu.GIF
(53.76 KiB) Pobrany 285 razy

pawel1991
-
Posty: 38
Rejestracja: 10 kwie 2009, 11:51
Lokalizacja: Rybnik
Kontakt:

Post autor: pawel1991 » 06 paź 2010, 20:33

Ja to rozumiem, że to nie jest problem w kodzie, a w konfiguracji programu. Mam wrażenie, że coś mu nie gra w ustawieniach melodyjki, która leci po skończeniu renderingu. Myślę, że jak dasz "OK", to pudzie bez problemu.

kaliska5
Użytkownik
Posty: 348
Rejestracja: 01 maja 2008, 8:24
Lokalizacja: z nienacka
Kontakt:

Post autor: kaliska5 » 06 paź 2010, 20:53

Miałem identyczny problem. Skopiuj z katalogu Eagle3D pliki z folderu povray i wrzuć do moje dokumenty/PovRay/3.6/include

zaba
Użytkownik
Posty: 384
Rejestracja: 27 gru 2009, 19:15
Lokalizacja: Zakliczyn nad dunajcem

Post autor: zaba » 07 paź 2010, 22:12

Przekopiowałem i nic nie dało, a jak usunąłem te linijki, które mu nie pasowały to obraz wyszedł w 2d i na dodatek tylko róg

Spróbuje jutro na innym kompie może zadziała

ODPOWIEDZ