Pionek 1430
Pionek 1430
Uwalilem pionka 1430 sprawdzal elektronik twierdzi zeuszkodzony jest procesor atego sie nie robi Czy naprawde nie da sie tego nigdzie zrobic niech mi ktos napisze . Amoze ktos wie kto sie tym zajmuje niech poda adres bardzo prosze czy juz bedzie sluzyl jako mebel bogdan Ten procesor toSTV6411A(SMD)od elektronika dowiedzialem sie ze mozna wymienic cala plyte wserwisie czy to prawda jesli tak to gdzie mozna to zrobic prosze oadres bogdan.
Dalej pionek 1430
Jest to pionier 1430 a uwalilem go wten sposob .Szukalem napiecia aby podlaczyc wetylator dochlodzeniaa iniechcacy zrobilem zwarcie Wszystko mi zgaslo ale po wylaczeniu izalaczeniu zaczelo chodzic wszystko i od tego czasu zaczal sie grzac ten procesor iregulator napiecia apo kilku minutach juz nie dzialal pilot bo wszystko sie blokowalo ale po wylaczeniu i zalaczeniu znow dzialalo ale tez okolo 5 minut .Wtej chwili mi nic nie dziala tylko sa na wyswietlaczu kreski gdy zal. pilotem to te kreski sie rozjasniaja .Slyszalem ze mozna wymienic cala plyte ale gdzie mozna to zrobic. Bardzo bym prosil opodanie mi adresu serwisu bogdan.
-
Gość