Wieza Sony Problem ??
Wieza Sony Problem ??
Posidam wieze Sony CMT-CP101 i problem tkwi ze sie nie spalila ale gdy dam na maxa glos to gra ale cich nie wiecie w czym moze tkwic problem?? jest na tda 7296
Tak czasem sie przegrzema ale nie sony bo mialem ja wlaczona juz 12h calyczas i nic jej nie bylo. Wlaczylem ja rano jak wstalem wiec byla zmina przez noc sie ochlodzila wiec raczej nie chodzi o przegrzanie ale juz problem zarzegnany rozebralem ja i podzielalem plytki. Podlaczylem ja na nowo i zadzilalo niewiem co bylo skutkiem tego ze cicho grala 
Napewno padnie za iles tam lat ale póki co nie wystapil ten problem ale ciagle mi nie daje spokooju co to bylo? Hmm moze masz racje ze jakis styk to byla ale nie sadze bo gdy ja dopiero rozebralem i zlozylem na nowo to zadzialala a nie gdy tylko poruszalem przewodami
A gdyby to byl zimny lut to pewnie by teras nie dzialala bo by cos odpadlo po rozebraniu
Niestety ten problem nie zostal jesze rozstrzygnięty i nadal nie wiem co bylo powodem ze cicho grala ?? , Ale póki co dziala wiec sie ciesze
[ Dodano: 04-05-2006, 18:45 ]
DAmn.................... nistety jak juz kolega to wykrakal to problem powrocil ale teraz nie pomoglo rozebranie i na nowo powciskanie przewodow.
( wie ktos co moze byc spowodowane tym nie graja obydwa kanaly ale na max czyli 30 to cos tam slychac ze gra ale tak jak by bylo normalnie na 3 ..........(z 30 ). koncowki odpadaja bo obydwa kanaly naraz wiec raczej to malo prawdopodobne ze naraz 2 kanaly poszly....to musi byc cos innego wie ktos co to moze byc albo sie spotkla juz z czyms takim......
[ Dodano: 04-05-2006, 18:45 ]
DAmn.................... nistety jak juz kolega to wykrakal to problem powrocil ale teraz nie pomoglo rozebranie i na nowo powciskanie przewodow.