Mam problemy z lutowaniem. laik
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
Kupiłem stację RT-24 o ile dobrze widzę z miejsca gdzie siedzę
Ma regulację temperatury mniej więcej w przedziale 150-250 stopni i do moich celów-lampy , półprzewodniki (nawet smd) jakoś mi służy nienajgorzej. Poza tym jest szeroki wybór grotów. ja uzywam głównie najgrubszego. Ach, te lampy
Zapomniałem dodać, że przy stacji pracuje lutownica 60W typu LES-24-1
Ma regulację temperatury mniej więcej w przedziale 150-250 stopni i do moich celów-lampy , półprzewodniki (nawet smd) jakoś mi służy nienajgorzej. Poza tym jest szeroki wybór grotów. ja uzywam głównie najgrubszego. Ach, te lampy
Zapomniałem dodać, że przy stacji pracuje lutownica 60W typu LES-24-1
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
A jakich typów Wellera? Może mi szanowny administrator powiedzieć coś o stacji lutowniczej WELLER WECP-20 o mocy 50W z regulacją i stabilizacją temperatury w zakresie 150-450 stopni.Wojtek pisze:Elwika nigdy nie używałem ale wydaje się dobrą lutownicą. Ja uzywam lutownic Weller i Pace.
Dobre to jest? Wydaje mi się, że jest to już stara stacja, gdyż nie widziałem jej w cenniku Wellera, ale natomist mam okazję zakupu powyższej stacji, lecz wiele o niej nie wiem.
Powinieneś mieć z niej pozytek. To dobra lutownica. W Polsce wellera sprzedaje firma Ambex http://www.ambex.pl/
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt: