Chce zrobić płytkę pcb . Jaką radzicie zakupić laserówkę do tych celów ?
Ktoś z was próbował może w punkcie ksero ? proszę o opis zdarzenia
Z Góry Dziękuje za Odpowiedzi
Pozdrawiam
W przypadku wkładów "z chipem", kupuje się zestaw proszek + nowy chip.Spanner pisze:Powiedzmy ze producent tonera przetestował że jest możliwość wydrukowania 5000. Tyle wydrukujesz i kaseta jest do wyrzucenia bo chip zliczył odpowiednia ilość wydrukowanych kartek.
Oryginalny wkład HP 12A kosztuje 291zł brutto. Zatem jeszcze daleko do 500.Spanner pisze:Warto wziąć te kwestie pod uwagę bo nowe kasety do drukarek laserowych mogą kosztować od 500zł wzwyż.
My tu mówimy o drukarce przeznaczonej do amatorskich PCB. Zatem wszystkie "bubble jety" odpadają i nie ma co o nich wspominać nawet.Spanner pisze:Ogromne ułatwienie. Po za tym jakość jest nie do porównania na hp dj 845c miałem jakieś poszarpane brzegi tutaj gładziutkie jak popu niemowlęcia
Do PCB mu się to nie przyda.Spanner pisze:Po za tym moja drukarka ma możliwosc drukowania w dupleksie, czyli ustawiasz w kompie i drukarka bez twojej ingerencji drukuje sobie po obu stronach na raz.
Rozumiesz w ogóle o czym tu piszemy?O których można wspominać?
Może i mam. Wciskanie kitu wyczuwam na kilometr.Jezu co ty masz jakas fobie na punkcie reklam.