Otóż bardzo często zdarzają się zwiechy strony internetowej AVT sklep przy finalizacji zamówień ? Praktycznie dopiero po 2 podejściu udaje się sfinalizować zakup ? Ciekaw jestem czy koledzy też tak mają ?
Ogólnie wg. mnie strasznie się pogorszyła jakość usług. Kiedyś pamiętam, że jak czegoś nie było na magazynie to przysyłali emali że z nie ma tego, a tamtego i przedłuży się termin realizacji. A ostatnio nie było jednego elementu, i dowiedziałem się o tym dopiero po tygodniu, kiedy to sam zadzwoniłem do AVT z pytaniem co się dzieje, bo nie mam, ani potwierdzenie transakcji, ani żadnej innej informacji od nich?
Ja osobiście nie wiem co się niedobrego w AVT dzieje, ale jest powoli coraz gorzej, czasami myślę że lepiej kupować już powoli na TME, choć trochę drożej czasami, i trzeba brać więcej niekiedy niż się potrzebuje, ale przynajmniej towar jest do 3 dni, i jasno mają zaznaczone stany magazynowe.
Ale chciałbym poznać wasze opinie i ewentualne problemy z AVT Sklep w ostatnich czasach, może mój przypadek jest odosobniony