ośla łączka

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
olo16
Użytkownik

ośla łączka

Post autor: olo16 » 28 lut 2008, 13:46

skąd ściągnąć?

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 28 lut 2008, 15:28

Treść zwięzła, jasna i przejrzysta. Kolega sie spisał i wszystcy wiedzą że mu zależy... :mrgreen:

No ale dobra. Do konkretów: Oślej łączki nie można ściągnąć.
Możesz ją jedynie zakupić np. w sklepie AVT:
http://www.sklep.avt.pl/go/_info/?id=47653

Lub każdą wyprawe i zestaw elementów osobno, jak wolisz ;) Ew. elementy można kupić na allegro powinno wyjść taniej. Książek też możesz tam poszukać.
W każdym razie nie sciągamy, nie tylko dlatego, że to piractwo, ale wygodniej dla siebie samego jest mieć papierową ksiązke niż wszystkie cwiczenia wykonywać gapiąc się w ekran. Poza tym ksiązka ma jeszcze ten plus, że jak coś zapomnisz możesz szybko zajrzeć i sobie przypomnieć ;) :mrgreen:

Awatar użytkownika
olo16
Użytkownik

Post autor: olo16 » 28 lut 2008, 19:54

Zaraz, zaraz... Kulpina, nie chodziło mi o piractwo. Po prostu zapytałem użytkownika "K_o_n_r_a_d" na elektrodzie, a on napisał, że
Wszystkie pliki są do ściągnięcia ze strony EdW.
ale nie mogłem się ich doszukać. Oślą łączkę mam, ale z pewnych powodów chciałbym mieć też wersję elektroniczną.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 29 lut 2008, 13:48

A to bardzo przepraszam :mrgreen:
Osobiście nic nie wiem, o tym, żeby pliki były dostepne na elportalu. Najwyżej jakieś pomocnicze, ale to i tak raczej do MOŁ niż OŁ. Ja polecam zeskanować sobie oślą łączke. ;) Nie słyszałem o możliwości sciągnięcia wszystkiego z elportalu...

Awatar użytkownika
olo16
Użytkownik

Post autor: olo16 » 29 lut 2008, 17:58

Ja polecam zeskanować sobie oślą łączke.
Przyznaje się, mam skaner :mrgreen: . Ale wolę jednak mieć w pdf-ie, i nie chodzi mi wirtualne drukarki. Po prostu zeskanowana będzie mieć gorszą jakość.

Awatar użytkownika
Kulpina
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kulpina » 29 lut 2008, 20:13

Ano oczywiście :) ale z tego co wiem, to AVT nie umieściło w internecie oślej łączki, wiec na lepszą jakość nie masz co liczyć ;) jedyna możliwość to własny skan ;) :mrgreen:

ODPOWIEDZ