Biuro tłumaczeń, czy możecie polecić kogoś?

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Jogno
Użytkownik

Biuro tłumaczeń, czy możecie polecić kogoś?

Post autor: Jogno » 27 lut 2023, 13:10

NIe mam doświadczenia w zakresie wyboru dobrego biura tłumaczeń. A potrzebuję kontaktu do biura, które zajmuje się tłumaczeniami technicznymi.
Kogo możecie zarekomendować?

Dokumentacji mam sporo, sam sobie na pewno z przetłumaczeniem samodzielnie nie poradzę (chociaż angielski znam dobrze).

calour
Użytkownik

Re: Biuro tłumaczeń, czy możecie polecić kogoś?

Post autor: calour » 27 lut 2023, 14:49

Przy wyborze zwróć uwagę na doświadczenie i kompetencje biura tłumaczeń. Warto sprawdzić, jak długo firma działa na rynku i jakie ma referencje. Dobrze, jeśli biuro ma w swojej ofercie tłumaczenia w różnych językach oraz specjalizuje się w tłumaczeniach z dziedzin, które są dla Ciebie ważne.
Możesz złozyc zapytanie w biurze tłumaczeń Atet https://atet.pl/ Z tego co wiem to mają doświadczenie również w tłumaczeniach specjalistycznych, technicznych.
Ogólnie warto wybierać biura tłumaczeń, które zapewniają wysoką jakość tłumaczeń. Dobra jakość tłumaczeń zapewni, że treść dokumentów będzie przetłumaczona w sposób precyzyjny i zrozumiały dla odbiorcy.

ODPOWIEDZ