Szkoła konstruktorów - pytanie

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Aveo

Szkoła konstruktorów - pytanie

Post autor: Aveo » 24 gru 2012, 11:53

Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie są publikowane szczegóły różnych projektów ze Szkoły Konstruktorów. Przy niektórych rozwiązaniach zadań napisane jest że szczegóły zostaną opublikowane ponieważ projekt jest kierowany do publikacji w Forum Czytelników.
I tu pytanie. Czy trafiłem na dobre forum? Ponieważ szukałem co nieco i niczego nie znajduję. Chyba że naprawdę źle szukam.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ^.^

Awatar użytkownika
kayron
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kayron » 24 gru 2012, 11:58

Nie wiem czy się coś nie zmieniło. Ale tak. Jeżeli konstrukcja trafiała na łamy EDW, jako KIT, to byłą dostępna do niej dokumentacja. Choć i tak często lakoniczna. Do reszty projektów, nie było raczej nigdy nic więcej, niż to co opisano w szkole, chyba że sam autor umieszczał coś na forum, cy własnej stronie.

Aveo

Post autor: Aveo » 24 gru 2012, 12:52

Tylko że jak wbijam na stronę Elportal to mam co prawda jakieś tam rzeczy do pobrania i dodatkowe rzeczy ale najnowsze są z 2007 roku! Więc nie wiem czy dobrze szukam. chyba że nie jest to aktualizowane.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Kontakt:

Post autor: timo66 » 24 gru 2012, 13:15

Jak mnie pamięć nie myli to forum czytelników jest podrozdziałem w EdW.

Aveo

Post autor: Aveo » 24 gru 2012, 13:30

Przed chwila przeglądałem sobie EdW i normalnie strzeliłem facepalma.
Patrzę a tu dział "Forum Czytelników". Jak można być takim ślepcem i nie zauważyć tego działu?
Już wszystko wiem :)

ODPOWIEDZ