Pierwsza w Polsce szkoła Elektroników
Poczytałem trochę to co się tu pojawiło
momenty są nawet dość zabawne. Sądzę, że uczenie zdalne jest dość trudne i czasochłonne szczególnie w przypadku elektroniki. W swojej szkółce bawimy się w elementy takiego nauczania ale są to materiały dodatkowo wspomagające zajęcia. Jeżeli chcecie się bawić to prosze bardzo mogę wam pozakładać kursy, którymi będziecie sie zajmować np. Wysokie napięcie i będzie tam osoba odpowiedzialna za tą działkę. Uczenie to opracowanie pewnego materiału, nauczenie sie tego dokładnie samemu, potem przekazanie innym i ocenianie stopnia zrozumienia przez słuchaczy. Jak napisałem chcecie się bawić narzedzie wam udostępnie metodycznie mogę pomóc
zobaczymy na ile wam entuzjazmu starczy 
W moim przekonaniu cenniejsze jest założenie własnej strony. Jeśli np. zajmuję się elektroniką próżniową i technologią próżni to wrzucam materiały na stronę. Ile sobie przeglądający z tego wyniesie to jego. Zawsze może dopytac via e-mail.
Natomiast prowadzenie jakichś kursów byłoby nieporozumieniem. Naprawdę szkoda czasu i atłasu.
Natomiast prowadzenie jakichś kursów byłoby nieporozumieniem. Naprawdę szkoda czasu i atłasu.