Polecane aukcje na Allegro oraz sklepy elekroniczne
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Mogę polecić użytkownika HFO_PL allegro
Ma bardzo dużo ciekawych elementów, nietypowe rezystory, itp. Już kilkukrotnie kupowałem u niego.
PS. Zbędne posty nie na temat usunąłem.
Ma bardzo dużo ciekawych elementów, nietypowe rezystory, itp. Już kilkukrotnie kupowałem u niego.
PS. Zbędne posty nie na temat usunąłem.
Sklepy z elektroniką:
TVSAT-SHOP
nowyelektronik2
ARTRONICpl
Silniki i inny części mechaniczne z demontażu.
czterykafki
TVSAT-SHOP
nowyelektronik2
ARTRONICpl
Silniki i inny części mechaniczne z demontażu.
czterykafki
To faktycznie dziwne, może ktoś się pomylił przy usuwaniu. Można to wyjaśnić?Spanner pisze:Mam pytanie, dlaczego mój pierwszy post(temat zniknął?
Ja ze swojej strony polecam użytkownika allegro PCBTEL - płytki drukowane itp, także takie rzeczy jak laminat bez miedzi (zerostronny
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Temat jest zgodny z regulaminem, nie podaje kontaktów do firmy ani nie reklamuję własnych usług ani nic, tylko polecam gdzie można kupić fajne tanie zestawy, co może być przydatne dla innych użytkowników forum. Ponawiam post.
Naprawdę żal mi tych co uważają to za reklamę.
Naprawdę żal mi tych co uważają to za reklamę.
Witam. Proszę o przyklejenie tego tematu.
W tym temacie będziemy umieszczać ciekawe oferty z allegro, zarówno
jednorazowe, jak i często wystawiane, te na których kupiliśmy, oraz te
które po prostu znaleźmy a także nicki użytkowników Allegro
wystawiających ciekawe aukcje.
Jeśli podajemy link do aukcji "stałej" czyli ciągle od nowa
wystawianej proszę podawać obok nicku nazwę aukcji, by po jej
zarchiwizowaniu można była ją odnaleźć.
Ja pierwszy
Polecani użytkownicy:
Oczywiście lisiu ( czasem na allegro można znaleźć coś czego nie ma
w sklepie)
marekmagda Dużo aukcji "elektronowych" oraz lampki nixie
mariusz-2007 czasami pojawiają się ciekawe przedmioty do rozbiórki
Polecane Aukcje
KONDENSATORY 0,22uF-4700uF 40 wartości 600sztuk
http://allegro.pl/kondensatory-0-22uf-4 ... 18852.html
9Kupiłem, bardzo fajny zestaw)
ZESTAW KONDENSATORÓW CERAMICZNYCH 1000sztuk
http://allegro.pl/zestaw-kondensatorow- ... 82822.html
(kupiłem, ale mogło by być więcej wartości)
ZESTAW 4000 SZTUK REZYSTORÓW - 160 wartości !!!
http://allegro.pl/zestaw-4000-sztuk-rez ... 58770.html
(kupiłem, fajny zestaw , sporo wartości)
Polecane sklepy:
http://lispol.pl
Ja "lispol'a" NIE POLECAM, a wręcz odradzam! Kupowałem kilkakrotnie, mogę powiedzieć, że na 5 zamówień mylą się 2 razy. Później piszesz maila, że nie ma czegoś w paczce, a "koleżka" odpisuje, że on ma odhaczone i że zostało spakowane. Zakończyło się na tym, że przestał odpisywać na maile. I tak przykładowo dostajesz obudowy gniazd (do listwy 2.54 mm) bez styków. Klient NIE MA RACJI. Szkoda słów.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Wszystko było dobrze.. póki było dobrze. Kupowałem tam 5-6 razy. Pomylono się 2 razy. Raz dosłano. Ogólnie nie rozumiem tłumaczenia, iż "nie myli się ten.." Albo jestem rzetelny albo partaczę wszystko jak leci. Ale nie o to tu chodzi. Szlag mnie trafia jak czekam na jakiś istotny element, jest piątek (więcej czasu w weekend na realizację projektu) ,a tu ktoś sobie akurat o tym zapomniał, przeoczył. Albo odhaczył, a nie spakował. Piszesz maila. Gość odpisuje, żebyś dokładnie sprawdził. No jasna cholera - nie pisałbym maila gdybym nie sprawdził. Nie jestem dzieckiem, ani nie mam problemów ze wzrokiem. Piszę drugiego maila, on odpisuje, że ma odhaczone. Czujesz między wierszami, że jesteś posądzany o oszustwo, zupełnie bezpodstawnie, za jakąś pierdołę, bez której jednak nic nie zdziałasz w weekend. Ostatecznie typ uznaje, że on ma rację i nie dosyła, ba nie odpisuje na maile, ponieważ jesteś oszustem i nie będzie tracił na ciebie czasu. Bezczelne. Tam już nie kupię. Polecam TME, Artronic, TV-sat..coś tam z alledrogo.