Prośba do Was!

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
Zablokowany
Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Prośba do Was!

Post autor: @elektronik@ » 21 cze 2011, 19:59

Cześc!
Mam do was taką prośbę, chodzi mi o to, że Ja w internecie siedzę na Nokii N70 i niemogę założyć sobie konta na portalu społecznościowym nk.pl niewiem czemu na fonie siedząc w internecie nieda się. A w kompie moim trzeba wymienić kartę graficzną i niestety niemogę na kompie teraz przesiadywać. I chcę żeby któryś z Was założył mi konto na nk.pl a Ja zalogować z fona już będe się mógł. Tylko chodzi mi żeby konto utworzyć. Ja potem zmienię se hasło tylko aby ktoś założył mi. A login chcę mieć taki: elektronik215. Jak ktoś zgodzi się to niech założy i prześle mi hasło z loginem tym wyżej.
Z góry Dzięki:-)

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 21 cze 2011, 20:19

Nasza-klasa dobra była na samym początku, przed erą "eurogąbek". Nie pojmuję, co ludzie teraz widzą w tym serwisie.

Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Post autor: @elektronik@ » 21 cze 2011, 20:26

Tak, tak, ale na nk.pl mam dużo znajomych chciałbym mieć tam konto, i proszę żeby mi ktoś założył:-(

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 21 cze 2011, 20:42

Teraz jest moda na kasowanie konta na nk i zakładanie na facebooku. ;)

Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Post autor: @elektronik@ » 21 cze 2011, 21:10

Tylko dodam, że jak ktoś zechce mi założyć to niech lepiej wpisze mój mail belmondo@elektroda.net to na mój mail przyjdzie wiadomość by potwierdzić rejestrację na nk.pl.

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik

Post autor: Luminofor » 21 cze 2011, 21:13

I jeszcze frytki do tego? Nie przeginaj :) Sam sobie załóż.

Awatar użytkownika
mr_x
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mr_x » 22 cze 2011, 6:12

Luminofor pisze:Teraz jest moda na kasowanie konta na nk i zakładanie na facebooku. ;)
Oj chyba już nie. Teraz też jest moda na kasowanie kont z fb. Żeby nie być gołosłownym, daję link.

Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Post autor: @elektronik@ » 22 cze 2011, 8:41

Facebook traci, ale nk jest dla mnie lepsze. Ja niemogę założyć konta bo jeżeli wszystko już wypełnie i kliknę Załóż Konto to wraca spowrotem do strony głównej niewiem czemu. Dlatego pewnie że na fonie siedzę w internecie. I dlatego chcę by ktoś mi założył, proszę?.?

Awatar użytkownika
c4v2
Użytkownik

Post autor: c4v2 » 22 cze 2011, 10:24

Jaką pewność będzie miała Osoba "zakładająca" Panu konto na jakimś portalu ze podane przez pana dane osobowe są rzeczywiście Pana. Nikt nieznajomy o zdrowych zmysłach nie założy Panu konta gdziekolwiek.
Jeżeli zależy Panu na koncie na danym portalu to może Pan się "przetoczyć" do swojego sąsiada czy kafejki internetowej, a nie próbować się wysługiwać nieznajomymi ludźmi.

Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Post autor: @elektronik@ » 22 cze 2011, 12:38

Mi można w 100% zaufać!
A po drugie to niech ktoś w pola imię oraz nazwisko wpisze Jan Kowalski a Ja później sobie na własne zmienię. Albo odrazu (jak ktoś się zgodzi to na PW) niech wpisze moje imie i nazwisko (udzielam tylko na PW).

Awatar użytkownika
mr_x
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mr_x » 22 cze 2011, 12:40

@elektronik@ pisze:Mi można w 100% zaufać!
Może żart nie na miejscu, ale kiedyś dałbym sobie rękę uciąć pewnej dziewczynie, bo też jej zaufałem. Dziś byłbym bez ręki.

Awatar użytkownika
@elektronik@
-
Kontakt:

Post autor: @elektronik@ » 22 cze 2011, 13:28

Ja nie dziewczyna, niektóre dziewczyny są takie. Ale Ja chcę tylko żeby mi ktoś założył i to wszystko. Ja potem zmienie sobie hasełko i będzie git:-). To kto założy? Ludzie nie bądźcie tacy, zaufajcie mi!

mathieiov
Moderator

Post autor: mathieiov » 22 cze 2011, 15:35

Temat zmierza donikąd. Ostatnia rada dla kolegi - jeśli nie masz nikogo znajomego czy z rodziny posiadającego komputer z dostępem do internetu, to udaj się do kawiarenki internetowej. 2 złote chyba możesz poświęcić, skoro tak Ci na tym zależy. Nawiasem mówiąc, chyba chodzisz do szkoły? W szkole raczej powinien być internet...

Niniejszym pozwoliłem sobie zamknąć wątek.

Zablokowany