Prośba do Was!
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
Prośba do Was!
Cześc!
Mam do was taką prośbę, chodzi mi o to, że Ja w internecie siedzę na Nokii N70 i niemogę założyć sobie konta na portalu społecznościowym nk.pl niewiem czemu na fonie siedząc w internecie nieda się. A w kompie moim trzeba wymienić kartę graficzną i niestety niemogę na kompie teraz przesiadywać. I chcę żeby któryś z Was założył mi konto na nk.pl a Ja zalogować z fona już będe się mógł. Tylko chodzi mi żeby konto utworzyć. Ja potem zmienię se hasło tylko aby ktoś założył mi. A login chcę mieć taki: elektronik215. Jak ktoś zgodzi się to niech założy i prześle mi hasło z loginem tym wyżej.
Z góry Dzięki:-)
Mam do was taką prośbę, chodzi mi o to, że Ja w internecie siedzę na Nokii N70 i niemogę założyć sobie konta na portalu społecznościowym nk.pl niewiem czemu na fonie siedząc w internecie nieda się. A w kompie moim trzeba wymienić kartę graficzną i niestety niemogę na kompie teraz przesiadywać. I chcę żeby któryś z Was założył mi konto na nk.pl a Ja zalogować z fona już będe się mógł. Tylko chodzi mi żeby konto utworzyć. Ja potem zmienię se hasło tylko aby ktoś założył mi. A login chcę mieć taki: elektronik215. Jak ktoś zgodzi się to niech założy i prześle mi hasło z loginem tym wyżej.
Z góry Dzięki:-)
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
Tylko dodam, że jak ktoś zechce mi założyć to niech lepiej wpisze mój mail belmondo@elektroda.net to na mój mail przyjdzie wiadomość by potwierdzić rejestrację na nk.pl.
Oj chyba już nie. Teraz też jest moda na kasowanie kont z fb. Żeby nie być gołosłownym, daję link.Luminofor pisze:Teraz jest moda na kasowanie konta na nk i zakładanie na facebooku.
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
Jaką pewność będzie miała Osoba "zakładająca" Panu konto na jakimś portalu ze podane przez pana dane osobowe są rzeczywiście Pana. Nikt nieznajomy o zdrowych zmysłach nie założy Panu konta gdziekolwiek.
Jeżeli zależy Panu na koncie na danym portalu to może Pan się "przetoczyć" do swojego sąsiada czy kafejki internetowej, a nie próbować się wysługiwać nieznajomymi ludźmi.
Jeżeli zależy Panu na koncie na danym portalu to może Pan się "przetoczyć" do swojego sąsiada czy kafejki internetowej, a nie próbować się wysługiwać nieznajomymi ludźmi.
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
- @elektronik@
- -
- Kontakt:
Temat zmierza donikąd. Ostatnia rada dla kolegi - jeśli nie masz nikogo znajomego czy z rodziny posiadającego komputer z dostępem do internetu, to udaj się do kawiarenki internetowej. 2 złote chyba możesz poświęcić, skoro tak Ci na tym zależy. Nawiasem mówiąc, chyba chodzisz do szkoły? W szkole raczej powinien być internet...
Niniejszym pozwoliłem sobie zamknąć wątek.
Niniejszym pozwoliłem sobie zamknąć wątek.