N95

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Kontakt:

N95

Post autor: joon » 27 lis 2007, 22:40

Ach ten telefon... Mam parę problemów mimo ze w zasadzie jest to nowy aparat kupiony niedawno w UK.
1. Wbudowany GPS jakoś nie chce czasami "odnaleźć się"., w samochodzie to nawet jeden raz nie znalazł swojej pozycji.
2. Czasami przy filmach pokazuje mi sie komunikat "Memory Full" mimo ze mam 60 MB a czasami nawet więcej wolnej pamięci na telefonie, nie wspominając setek wolnego na karcie.
3. W zasięgu UMTS bateria trzyma dosłownie parę godzin nawet wtedy jak wcale telefonu nie używam.
Jeżeli jeszcze ktoś ma podobny telefon to proszę o rady bo aż żal nie wykorzystywać do końca tego wspaniałego aparatu.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
robson
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: robson » 28 lis 2007, 9:17

Mógłbym zapytać jakiego używasz softu do GPS? Bo wydaje mi się, że na ten problem znam odpowiedź. Tzn. jakiej firmy wgrywałeś GPS?

Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: joon » 28 lis 2007, 18:58

Obecnie mam mapy Nokia Maps. Oprogramowanie jest firmowe jeśli chodzi o symbiana żadnych zmian w softcie nie robiłem...
Edit:
na pep.pl znalazłem pare ciekawych linków i dzięki temu mam juz polskie menu :d, a co do gps-u to kupiłem sobie bezprzewodowy odbiornik i jest wypasik :D pozdrawiam wszystkich posiadających ten telefon.

ODPOWIEDZ