Zapraszam na moją stronę

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
Zablokowany
Awatar użytkownika
przemotronik
Użytkownik

Zapraszam na moją stronę

Post autor: przemotronik » 10 lis 2007, 21:10

Witam Wszystkich :!: :smile:

Chciałbym bardzo serdecznie zaprosić Was na moją stronę:

:arrow: LINK

Prezentuję na niej przede wszystkim moje opublikowane dotychczas w EdW projekty.
Ponadto w dziale Inne... zamieściłem galerię fotografii mojego miasta, wykonanych w lecie oraz jesienią tego roku.

Mam nadzieję, że strona spodoba się Wam, jeśli macie jakieś uwagi-zapraszam do wypowiedzenia się :wink:

Pozdrawiam serdecznie
Przemotronik

Awatar użytkownika
Gutek
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gutek » 10 lis 2007, 23:58

Świetna strona.Ciekawe rzeczy podoba mi sie robocik w szkole złożyliśmy podobnego.Na pewno bede czasem zerkał na stronkę i mam nadzieję ze bedziesz ją Przemo rozwijał.

P.S Układ strony i tematyka przypomina mi moją która nie doczekała sie na hosting.

Awatar użytkownika
przemotronik
Użytkownik

Post autor: przemotronik » 11 lis 2007, 10:46

Gutek, dziękuję za miłą ocenę :!: :cool:
Gutek pisze:Na pewno bede czasem zerkał na stronkę i mam nadzieję ze bedziesz ją Przemo rozwijał.
Oczywiście, na pewno, kiedy tylko pojawią się kolejne publikacje (nie wiem dokładnie, kiedy) sukcesywnie będę dodawał nowe informacje. Już pracuję nad kilkoma nowymi projektami.
Pozdrawiam
Przemotronik

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 11 lis 2007, 11:01

Witam. Stronka fajna - gratuluję.
Mam nadzieję, że strona spodoba się Wam, jeśli macie jakieś uwagi-zapraszam do wypowiedzenia się
Załóż księgę gości - jest dużo darmowych i tam ludzie wypowiedzą się na jej temat, bo tutaj zaraz znowu zrobi się tasiemiec z którego nic nie wyniknie.
Pozdrawiam.

Zablokowany