End łamie regulamin (sic!)

Czyli miejsce, w którym można poruszać tematy nie dające przyporządkować się do pozostałych działów ale uwaga tutaj również obowiązują przyjęte zasady na forum
Zablokowany
Awatar użytkownika
Brzozza93
Użytkownik
Kontakt:

End łamie regulamin (sic!)

Post autor: Brzozza93 » 31 sie 2007, 19:30

Szanowny Pan Moderator End ma w podpisie link, a:
- w podpisie nie należy również umieszczać linków do stron www - do tego celu służy ikonka www która jest widoczna pod każdym postem lub dział forum "Strony www użytkowników forum"
A tu podpis pana Enda:
:shock:

ZbeeGin

Post autor: ZbeeGin » 31 sie 2007, 19:42

I Pan End ma sobie sam sobie wlepić ostrzeżenie, napisać PW do siebie że musi to natychmiast zmienić??

I dlaczego kolega nie zwrócił się z tym przez PW do kol. End-a? Po co Nam dyskusja na ten temat?

Awatar użytkownika
Brzozza93
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Brzozza93 » 31 sie 2007, 19:47

Wiedziałem że któryś z modów napisze o PW itp. , ale przecież wszyscy powinni wiedzieć... Jak ktoś kto pilnuje przestrzegania regulaminu, sam go nie przestrzega? :roll:

ZbeeGin

Post autor: ZbeeGin » 31 sie 2007, 19:59

Przykro Mi, ale temat zamykam. Proszę jednak o wystosowanie PW.

Ponadto "nie należy" to nie to samo co "nie wolno", "nie można"... To tak jak z pytaniami testowymi na prawo jazdy: Kierowca może użyć świateł mijania czy powinien użyć świateł drogowych na nieoświetlonych drogach poza obszarem zabudowanym...
Sens tego punktu jest taki, by nie umieszczać tam adresu własnej strony www. Jak widzisz, forum ulega pewnym przeobrażeniom. Regulamin także zostanie wkrótce uporządkowany i uściślony. Wtedy myślę, że nie będzie żadnych niedomówień.

Awatar użytkownika
end
Administrator

Post autor: end » 01 wrz 2007, 9:10

Kolego Brzoza, bardzo mnie cieszy, że tak bardzo dobrze znasz regulamin - bo mało ludzi go tak na prawdę zna...

Akurat pozwoliłem sobie wkleić tego linka, bo na tym zdziecinniałym forum to chyba wręcz stosowne.
Może przeczytaj zawartość tej strony to pewne rzeczy zrozumiesz...

http://rtfm.bsdzine.org/#wybierz

A tak swoją drogą to tego linka w stopce mam już dobre 5 m-cy więc gratuluję refleksu.

P.S. Dzięki Zbyszku za szybką reakcję :)

Zablokowany