A tu podpis pana Enda:- w podpisie nie należy również umieszczać linków do stron www - do tego celu służy ikonka www która jest widoczna pod każdym postem lub dział forum "Strony www użytkowników forum"
End łamie regulamin (sic!)
End łamie regulamin (sic!)
Szanowny Pan Moderator End ma w podpisie link, a:

-
ZbeeGin
-
ZbeeGin
Przykro Mi, ale temat zamykam. Proszę jednak o wystosowanie PW.
Ponadto "nie należy" to nie to samo co "nie wolno", "nie można"... To tak jak z pytaniami testowymi na prawo jazdy: Kierowca może użyć świateł mijania czy powinien użyć świateł drogowych na nieoświetlonych drogach poza obszarem zabudowanym...
Sens tego punktu jest taki, by nie umieszczać tam adresu własnej strony www. Jak widzisz, forum ulega pewnym przeobrażeniom. Regulamin także zostanie wkrótce uporządkowany i uściślony. Wtedy myślę, że nie będzie żadnych niedomówień.
Ponadto "nie należy" to nie to samo co "nie wolno", "nie można"... To tak jak z pytaniami testowymi na prawo jazdy: Kierowca może użyć świateł mijania czy powinien użyć świateł drogowych na nieoświetlonych drogach poza obszarem zabudowanym...
Sens tego punktu jest taki, by nie umieszczać tam adresu własnej strony www. Jak widzisz, forum ulega pewnym przeobrażeniom. Regulamin także zostanie wkrótce uporządkowany i uściślony. Wtedy myślę, że nie będzie żadnych niedomówień.
Kolego Brzoza, bardzo mnie cieszy, że tak bardzo dobrze znasz regulamin - bo mało ludzi go tak na prawdę zna...
Akurat pozwoliłem sobie wkleić tego linka, bo na tym zdziecinniałym forum to chyba wręcz stosowne.
Może przeczytaj zawartość tej strony to pewne rzeczy zrozumiesz...
http://rtfm.bsdzine.org/#wybierz
A tak swoją drogą to tego linka w stopce mam już dobre 5 m-cy więc gratuluję refleksu.
P.S. Dzięki Zbyszku za szybką reakcję :)
Akurat pozwoliłem sobie wkleić tego linka, bo na tym zdziecinniałym forum to chyba wręcz stosowne.
Może przeczytaj zawartość tej strony to pewne rzeczy zrozumiesz...
http://rtfm.bsdzine.org/#wybierz
A tak swoją drogą to tego linka w stopce mam już dobre 5 m-cy więc gratuluję refleksu.
P.S. Dzięki Zbyszku za szybką reakcję :)