opinie na temat moderacji ma elektrodzie

Tutaj będą przenoszone tematy, którymi dalej nie warto się zajmować, co jakiś czas zawartość tego forum jest kasowana.
Zablokowany
machacz
-

opinie na temat moderacji ma elektrodzie

Post autor: machacz » 04 mar 2010, 17:56

Czy ktoś ma może jakieś wyrobione opinie na temat moderacji na elektrodzie? Ja swojej na razie nie zdradzam, najpierw chcę zobaczyć wasze - obiecuję podanie swojej na zakończenie ankiety.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Kontakt:

Post autor: timo66 » 04 mar 2010, 18:07

To jest chyba forum Elportalu i nie widzę żadnego powiązania z forum elektroda.pl, więc temat niezbyt na miejscu.

Ps: kolega dostał warna za małą ilość postów i pisanie postów nie na temat?? :mrgreen: , to nie nowość.

machacz
-

Post autor: machacz » 04 mar 2010, 18:47

Heh, nie nowość... Dla mnie nowością jest moderator który nie kasuje postu/tematu tylko dlatego że nie spodobał mu się kolor czcionki. Miałem na elektrodzie całkiem sporo postów, ale już nie wytrzymałem nerwowo... A powiązanie? Gołąb ma chyba coś wspólnego z wróblem, choć to dwa różne ptaki ;)

Warn OK - przyjęte do wiadomości, wiadomo za co.

Awatar użytkownika
kayron
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: kayron » 04 mar 2010, 20:16

Temat elektrody pojawiał się już na Elportalu. Ja to pozostawiam bez komentarza. Sam miałem zatargi z moderami z Elektry, i to o błahostki. Ja po prostu zgodnie z zasadą że "Mądry ustępuje głupiemu, a nie z nim się kłóci", olałem tamte forum sikiem prostym i traktuje go tylko i wyłącznie jako bazę danych.
PS. Masz mały bład zamiast "Traktują każdego niebędącego ekspertem jak wroga" lepiej by pasowało "Traktują każdego niebędącego ekspertem i mającego inne zdanie niż ogólnie przyjęty interes, jak wroga". Było by to bliższe prawdzie, a tak masz tylko jej część.

Zablokowany