zaklucacz sygnalu radiowego

Tutaj będą przenoszone tematy, którymi dalej nie warto się zajmować, co jakiś czas zawartość tego forum jest kasowana.
Zablokowany
shayer
-
Kontakt:

zaklucacz sygnalu radiowego

Post autor: shayer » 21 gru 2007, 14:59

potrzebuje maly ale skuteczny na 10-15 m zaklucacz fal radiowych. a dokladniej do GSM.

moja dziewczyna zawsze jak jest ze mna to pisze te cholerne sms'y do swoich psia psiulek...
zabawiamy sie dopiero gdy jej sie fon rozkladuje... co mnie denerwuje bo mam swoje potrzeby... ten zaklucacz jest po to by nie mogla wysylac tych !@#$% sms'ow...
wiem ze jak bylby wlaczony to wszystkie telefony by nie mialsy zasiegu ale sila wyzsza :)

znalazlby sie jakis schemacik taki ??? kiedys reklamowali na Mango taki zaklucacz w formie pilota ( format kieszonkowy ).

Awatar użytkownika
lutownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: lutownik » 21 gru 2007, 15:17

Musiałby być to jakiś nadajnik na tej samej częstotliwości co telefony komórkowe. Może dało by się przerobić jakiś telefon komórkowy. O takich potrzebach raczej bym nie pisał na tym forum.

Awatar użytkownika
joon
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: joon » 21 gru 2007, 16:23

Raczej nie telefon tylko dwa generatory płynnie zmieniające częstotliwość, jeden na 900 a drugi na 1800 MHz. Wyższa jazda :((

elektronWielki
Użytkownik

Post autor: elektronWielki » 21 gru 2007, 16:41

shayer pisze:moja dziewczyna zawsze jak jest ze mna to pisze te cholerne sms'y do swoich psia psiulek...
zabawiamy sie dopiero gdy jej sie fon rozkladuje... co mnie denerwuje bo mam swoje potrzeby...
A nie prościej schować dziewczynie telefon?

Że też dajesz sie tak ignorować swojej dziewczynie, niezły z ciebie pantofel ;)

shayer
-
Kontakt:

Post autor: shayer » 21 gru 2007, 16:59

nie schowal jej fona... dopiero bym czekal na zaspokojenie potrzeb :P

pantofel??? hmmm nie chce byc CHAM przeciez nie bede nalegac albo zmuszac...

zaklucacz byl bym najlepsza alternatywa...

ZbeeGin

Post autor: ZbeeGin » 21 gru 2007, 18:50

Panowie, panowie. Takie coś to można podciągnąć pod paragraf! Działałbyś na szkodę nie tylko tej dziewczynie jak i sieci GSM.

Zamykam temat i do kosza.

Zablokowany