8/06 Okulary 3d dla prenumeratorów.
8/06 Okulary 3d dla prenumeratorów.
Aloha!
We wstępniaku do numeru Rednacz pisze, że wszyscy prenumeratorzy którzy zamówią EdW do końca roku, również dostaną okulary. Zacząłem od sierpnia i okularów nie dostałem. Czy ktoś zaczął też tak samo a dostał okulary ?
Jejek
P.S. Nie znalazłem właściwszego działu, czy ten jest dobry ?
We wstępniaku do numeru Rednacz pisze, że wszyscy prenumeratorzy którzy zamówią EdW do końca roku, również dostaną okulary. Zacząłem od sierpnia i okularów nie dostałem. Czy ktoś zaczął też tak samo a dostał okulary ?
Jejek
P.S. Nie znalazłem właściwszego działu, czy ten jest dobry ?
hmm, no rzeczywiście taka uwaga pojawia się we wstępniaku 8/06...w 7/06 także...
to w "najbliższym czasie" jest deczko nieprecyzyjne,
ale być może kluczowe jest stwierdzenie "roczna prenumerata"
a jak nie dostałeś okularów, a z jakichkolwiek powodów Ci się należą
to może zamejluj na adres prenumerata
avt.com.pl ....
tasza
to w "najbliższym czasie" jest deczko nieprecyzyjne,
ale być może kluczowe jest stwierdzenie "roczna prenumerata"
a jak nie dostałeś okularów, a z jakichkolwiek powodów Ci się należą
to może zamejluj na adres prenumerata
tasza
no wiesz...Pikczu pisze:niekupilem juz edw chyba 2 lata i niewiem co tam sie dzieje
popatrz tutaj:
efekt jest super, ale żeby się nim pozachwycać to należy mieć na nosie te
cyanowo-redowe okulary...
tasza
Ale czemu akurat TE?tasza pisze:efekt jest super, ale żeby się nim pozachwycać to należy mieć na nosie te
cyanowo-redowe okulary...
Okulary - fajna rzecz
Wykorzystuję je trochę nietypowo - włączam wizuaizację w Winamp'ie o nazwie Milkdrop (efekty z lekka hipnotyczne). Problemem jest założenie ich obok tych, co na nosie już mam
- bez korekcyjnych nie widzę efektu 3D...
Co do zdjęć w EdW i Elportalu - pamiętać trzeba, że monitor ma większą skalę barw, ale i tak wygląda to ciekawie nawet w czasopiśmie
Pozdrawiam!
Co do zdjęć w EdW i Elportalu - pamiętać trzeba, że monitor ma większą skalę barw, ale i tak wygląda to ciekawie nawet w czasopiśmie
Pozdrawiam!
Tak, masz rację. W modelu CMYK używanym do druku poziomy poszczególnych barw mogą wynosić od 0 do 100 (1 000 000 odcieni) a w RGB od 0 do 255 (16 777 216 odcieni). Tak w ogóle to szpanuję kolegom że znam na pamięć to "16 777 216"marcing pisze:monitor ma większą skalę barw
Mój młodszy brat też miał takie ale gdzieś zgubiłPikczu pisze:zaraz zapytam mojej corki chyba miala takie okulary jesli dobrze pamietam