Zino Reader z nowym rokiem znów przestał działać...
Witam!
No własnie - ja teraz stoję przed reinstalacją systemu - elektronicznych wydań nazbierało się ponad 2GB. Czy problem jest już rozwiązany? Może ktoś wie co należy zachować/przekopiwać.... jakie klucze rejestru odtworzyć po instalacji systemu - które pliki. Na pewno jest jakiś sposób ... Jak sobie pomyślę, że jak za 2 lata będę przeinstalowywał to będę miał 4GB do pobrania ... bez komentarza. a oto cytat z EdW dotyczący e-wydania (niby jedna z zalet): - wygodne archiwum
Pozdrawiam!
NIEBO!™
No własnie - ja teraz stoję przed reinstalacją systemu - elektronicznych wydań nazbierało się ponad 2GB. Czy problem jest już rozwiązany? Może ktoś wie co należy zachować/przekopiwać.... jakie klucze rejestru odtworzyć po instalacji systemu - które pliki. Na pewno jest jakiś sposób ... Jak sobie pomyślę, że jak za 2 lata będę przeinstalowywał to będę miał 4GB do pobrania ... bez komentarza. a oto cytat z EdW dotyczący e-wydania (niby jedna z zalet): - wygodne archiwum
Pozdrawiam!
NIEBO!™
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam dopisuje się obiema rękami. Większej pomyłki AVT nie mogło zrobić mam prenumeratę na EDW i na EP ale co z tego jak nie mogę otworzyć numerów np z kwietnia zeszłego roku tym Zinio syfem cały czas mam błąd 22 syf i tyle!
Nie mam zamiaru do nich pisać trzy razy w roku żeby mi ktoś licznik wykasował.
Zapłaciłem żądam !!
Nie mam zamiaru do nich pisać trzy razy w roku żeby mi ktoś licznik wykasował.
Zapłaciłem żądam !!