E-prenumerata - nareszcie PDF?
E-prenumerata - nareszcie PDF?
Witam.
Zbierałem się do e-prenumeraty kiedyś ale pomysł z Zinio mnie odrzucał. Nie mam czasu na zabawy, chcę przenośności treści za która zapłaciłem i dostępności kiedy chcę i na jakim urządzeniu chcę nawet za 10-20 lat a nie kiedy serwery autoryzacji jakiejś aplikacji działają.
Dlatego nie kupiłem prenumeraty w Zinio. Widzę że teraz nie ma opcji pobrania testowego numeru a jest testowa prenumerata i ktoś pisał o dostępności w PDF. Dlatego mam pytania:
1. Czy jest dostępna prenumerata EP i EDW w normalnym PDF bez ograniczeń?
2. Czy są dostępne w PDF numery archiwalne?
Wydania papierowe mnie nie interesują, potrzebuję wyszukiwarki treści dobrej oraz nie mam miejsca na składowanie gazet. Jak coś będę chciał to sobie wydrukuję dlatego tylko e-prenumerata mnie interesuje.
Zbierałem się do e-prenumeraty kiedyś ale pomysł z Zinio mnie odrzucał. Nie mam czasu na zabawy, chcę przenośności treści za która zapłaciłem i dostępności kiedy chcę i na jakim urządzeniu chcę nawet za 10-20 lat a nie kiedy serwery autoryzacji jakiejś aplikacji działają.
Dlatego nie kupiłem prenumeraty w Zinio. Widzę że teraz nie ma opcji pobrania testowego numeru a jest testowa prenumerata i ktoś pisał o dostępności w PDF. Dlatego mam pytania:
1. Czy jest dostępna prenumerata EP i EDW w normalnym PDF bez ograniczeń?
2. Czy są dostępne w PDF numery archiwalne?
Wydania papierowe mnie nie interesują, potrzebuję wyszukiwarki treści dobrej oraz nie mam miejsca na składowanie gazet. Jak coś będę chciał to sobie wydrukuję dlatego tylko e-prenumerata mnie interesuje.
Tak.OK czyli obecne numery EP i EDW są w PDF?
abxyz pisze:Ale czy archiwalne numery EP i EDW są dostępne w PDF?
EP są na pewno ale czy EDW po roku 2003 to nie wiem.
abxyz pisze:Czy można normalnie z tego PDF EP i EDW drukować albo zaznaczyć tekst i skopiować czy trzeba jakieś dziwne wymyki stosować?
Tak można "normalnie" drukować i kopiować tekst.
Przykład:
"W majowym numerze EdW znajdziecie szereg ambitnych
projektów. Tytułowy Kombajn DDS to ulepszona,
dopracowana wersja wcześniejszego projektu tego
Autora, przedstawiona przed kilku laty w EdW."
[ Dodano: 2010-04-25, 12:55 ]
Bardzo dziwne, mi automatyczne zaczęli od listopada przysyłać linki do PDFhaterkmp pisze:no to miło ze strony AVT że dalej mi wciska zinio... chamstwo
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Widzę koledzy prenumerują więc zapytam - jak jest z dostępnością numerów archiwalnych EDW i EP?
Są w PDF czy Zinio?
Dodatkowo się za nie płaci? o nie mogę znaleźć informacji o tym a chciałbym mieć w miarę pełne archiwum. Wiem że można kupić roczniki EP na DVD do 2004 roku chyba ale co z późniejszymi i tak samo co z EDW?
Są w PDF czy Zinio?
Dodatkowo się za nie płaci? o nie mogę znaleźć informacji o tym a chciałbym mieć w miarę pełne archiwum. Wiem że można kupić roczniki EP na DVD do 2004 roku chyba ale co z późniejszymi i tak samo co z EDW?