Prenumerata próbna

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brzozza93
Użytkownik
Kontakt:

Prenumerata próbna

Post autor: Brzozza93 » 18 lip 2009, 10:27

Witam!
Czy prenumerując EdW na rok (3 mies. próbne + 9 mies. x 9,9 zł) uzyskuję przywileje prenumeratora (e-wydania gratis, klub AVT-elektronika itd.) w okresie 9 miesięcy płatnej prenumeraty? I co mam wpisać w tytule przelewu?
Prosiłbym o szybką odpowiedź bo dział prenumeraty nie odpowiada od kilku dni, a nie chcę ich spamować :)

Awatar użytkownika
Ertew
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Ertew » 18 lip 2009, 19:04

Jak nie odpowiedzą przez dwa dni robocze (czyli nie licząc sobót, niedziel i świąt), to należało by wysłać jeszcze raz.
Zawsze może się zdarzyć, że mail nie dotarł.
Jeśli masz możliwość, to ustaw potwierdzenie odbioru, będziesz wiedzieć czy odebrali.

Awatar użytkownika
Brzozza93
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Brzozza93 » 18 lip 2009, 19:18

Zrobiłbym (zrobię?) tak, ale odpowiedzą mi dopiero w poniedziałek, a właśnie po to tu piszę, by szybciej uzyskać odpowiedź ;)

Awatar użytkownika
lutownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: lutownik » 20 lip 2009, 17:54

Jak ja brałem prenumeratę próbną to dostałem te przywileje. Ale to dopiero po tych 3 miesiącach. Wtedy z 4. egzemplarzem czasopisma przyślą Ci kartę prenumeratora jak i kartkę z loginem i hasłem do konta klubu AVT. Co do tytułu to nie pamiętam za bardzo co ja tam wpisałem ale chyba było to prenumerata próbna EDW. Co do tego że dział prenumeraty nie odpowiada za szybko to chyba norma. Po wysłaniu sms'a do nich oddzwonili dopiero po 3 dniach.

Awatar użytkownika
Brzozza93
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Brzozza93 » 20 lip 2009, 22:33

O! na ich stronie piszą, że jest jakaś megaultrapromocja - w dwuletniej prenumeracie 8 nrów gratis i to chyba bez stażu. Zadzwonię do nich jutro i spytam się czy nie ma haczyków i czy tyczy się to też zamówień przez przelew pocztowy.
I jeszcze jedno: którego dnia miesiąca zazwyczaj dostarczają prenumeratę?

Awatar użytkownika
Ertew
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Ertew » 20 lip 2009, 22:58

8 numerów bez stażu przy zapłaceniu z góry za dwa lata, czyli pozostałych 16 numerów (jak zerwiesz, to pieniędzy nie zwrócą), żadnych więcej haczyków, a ta promocja jest dostępna od dawna.

Jeśli pierwszy jest terminem, to EdW dociera do mnie od tygodnia przed czasem, do dwóch tygodni po. Zwykle jakiś tydzień po po czasie.

[ Dodano: 2009-07-21, 00:05 ]
EP jest trochę później, Elektronik (jako kolejna promocja ,,1+1+3'') przychodzi minimalnie wcześniej, jednak rzadko przed pierwszym.

ODPOWIEDZ