8/05 Prostownik z zasilacza ATX

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
zbynek
-

8/05 Prostownik z zasilacza ATX

Post autor: zbynek » 23 sie 2005, 13:10

Mam prośbę! W czasopismie Elektronika dla wszystkich nr8/2005 jest artykuł o przeróbce zasilacza komputerowego ATX na prostownik akumulatorów ołowiowych! Jest to ponoć prosta przeróbka! Czy ktoś wie na czy mona ma polegać? Dzieki za wszystkie odpowiedzi! Artykuł ukazał się na forum czytelników autorstwa Jerzego Szymańskiego!

--------------------------------------------------
Przeniesiono do innego działu.
gaweł (moderator)

Awatar użytkownika
gaweł
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: gaweł » 31 sie 2005, 22:06

Może napisz do autora i go zapytaj.

slaviusz
-

Post autor: slaviusz » 21 sie 2006, 17:40

Witam
Tutaj masz opis przeróbki www.gayos.w.interia.pl/ladowarka.html. Inny autor ale działa - mnie się udało :grin:.

Awatar użytkownika
mdm150
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mdm150 » 21 sie 2006, 22:13

witam!
szkoda ze ten link niedziala i wyswietlilo cos takiego:

Nieprawidłowy adres strony (error 404)

Nie znaleziono strony o podanym adresie.
Adres URL wpisany do przeglądarki jest niepoprawny i nie odwołuje się do żadnego dokumentu na serwerze MIASTO WWW. Prawdopodobnie podałeś nieistniejący adres lub też wpisałeś jego niepoprawny format. Być może strona, której szukasz została usunięta z serwisu MIASTO WWW z przyczyn regulaminowych, przeniesiona pod inny adres lub posiada obecnie inną nazwę. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową serwisu
http://miasto.interia.pl

slaviusz
-

Post autor: slaviusz » 22 sie 2006, 16:22

Przepraszam bardzo - teraz powinno działać http://gayos.w.interia.pl/ - przynajmniej u mnie działa.

ODPOWIEDZ