Prośba o kilka stron

Jeżeli masz jakieś uwagi dotyczące bieżącego lub archiwalnych numerów "Elektroniki dla wszystkich" lub zauważyłeś błędy czy nieścisłości to jest to odpowiednie miejsce aby o tym napisać.
ODPOWIEDZ
Andrzej_10_79

Prośba o kilka stron

Post autor: Andrzej_10_79 » 13 kwie 2006, 14:09

Witam wszytkich i mam prośbe do wszystkich forumowiczów. W numerze 2 z roku 2004 jest opis układu obrotomierza cyfrowego do samochodu. Chiałbym zbudować coś takiego ale nie mam trego numeru i nie mam skąd go wziąć. Prosze wszystkich jerzeli ktoś ma ten numer o scany tych kilku stron dotyczących tego obrotomierza i przesłanie na adres andriuu@interia.pl DZIĘKUJĘ BARDZO

Arnold_S.

!

Post autor: Arnold_S. » 13 kwie 2006, 15:58

Nawołujesz do popełnienia straszliwego przestępstwa! :P

Coś czuję, że temat "wyleci"...

Andrzej_10_79
-

Post autor: Andrzej_10_79 » 13 kwie 2006, 17:05

Nie wiem dlaczego jak by była możliowść to bym z checią kupił i miał oryginał na nie bawił sie w coś takiego ale nie mam tej możliwośći

Awatar użytkownika
marcing
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcing » 13 kwie 2006, 17:24

Witam!
Nie wiem dlaczego jak by była możliowść to bym z checią kupił i miał oryginał na nie bawił sie w coś takiego ale nie mam tej możliwośći
A próbował Kolega?
Coś się mi zdaje, że nie. W dziale prenumeraty należy pytać...
Ostatecznie można napisać do Redakcji - na pewno znajdzie się rozwiązanie.

Co do kserowania - jest to nielegalne. Pytać o to na Forum czasopisma jest niekulturalne.

Pozdrawiam!

Marcin "Max" G.

Awatar użytkownika
Koppel
Użytkownik

Post autor: Koppel » 14 kwie 2006, 8:53

Andrzej_10_79 pisze:Nie wiem dlaczego jak by była możliowść to bym z checią kupił i miał oryginał na nie bawił sie w coś takiego ale nie mam tej możliwośći
No wiesz co... Raz zdarzyło się, że osoba prosząca wniosła w sprawę trochę wysiłku:
http://www.edw.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2776

ODPOWIEDZ