Wyświetlanie informacji o użytkowniku forum.
-
- Użytkownik
Wyświetlanie informacji o użytkowniku forum.
Ile razy zajrzę na to forum, tyle razy nie mogę zrozumieć co miał na celu ktoś usuwając informacje o użytkowniku wyświetlane obok wypowiedzi.
Chodzi mi o Dołączył i Posty.
Czy to za bardzo obciąża serwer, czy coś innego?
Chodzi mi o Dołączył i Posty.
Czy to za bardzo obciąża serwer, czy coś innego?
Dołączył się wyświetla, a co do licznika postów - jest w profilu. Nie wiedzieć czemu, adminom przeszkadzał on w polu obok wypowiedzi.
Może stwierdzili, że ktoś nabija posty dla licznika, nie wiem. Dla mnie to bez różnicy, forum jest od tego, żeby sobie pomagać, wymieniać się doświadczeniem a nie prześcigać w postach. Mam coś do napisania - piszę - proste. Nie wiem - nie piszę. Nic na siłę.
Może stwierdzili, że ktoś nabija posty dla licznika, nie wiem. Dla mnie to bez różnicy, forum jest od tego, żeby sobie pomagać, wymieniać się doświadczeniem a nie prześcigać w postach. Mam coś do napisania - piszę - proste. Nie wiem - nie piszę. Nic na siłę.
-
- Użytkownik
Nie wiem skąd się bierze od razu mysl, że ten licznik tylko służy do nabijania i ścigania się.
Nie chodzi mi o jakiekolwiek nabijanie postów, ale ja mam zwyczaj zapamiętywania użytkowników, którym pomagam i w jakiś sposób sobie ich kojarzyć a ta informacja bardzo jest użyteczna.
Sam NIE ZNOSZĘ ludzi piszących tylko po to, aby "nabić licznik" a po tym co dotychczas na jakimkolwiek forum napisałem widac, że tego nie robię.
Nie chodzi mi o jakiekolwiek nabijanie postów, ale ja mam zwyczaj zapamiętywania użytkowników, którym pomagam i w jakiś sposób sobie ich kojarzyć a ta informacja bardzo jest użyteczna.
Sam NIE ZNOSZĘ ludzi piszących tylko po to, aby "nabić licznik" a po tym co dotychczas na jakimkolwiek forum napisałem widac, że tego nie robię.
Witam
Po ostatniej wielkiej kłótni [ w okolicach czasowych zmiany napięcia na 110V, sposobu na dorobienie i chyba zbyt wielkiej surowości adminów
] została wyłączona opcja [POMÓGŁ] i wyświetlanie listy postów . Powodem tego było bezsensowne [co poniektórych] nabijanie postów . Po wyłączeniu tych funkcji ów fenomen ustał - co fajnie widać w statystykach i "nabijanych postach". Co do zapamiętywania osób to z tego co widzę awatary są unikatowe i nie powtarzają się
- fakt że nie wszyscy je maja , no ale... 
Po ostatniej wielkiej kłótni [ w okolicach czasowych zmiany napięcia na 110V, sposobu na dorobienie i chyba zbyt wielkiej surowości adminów

- joon
- Użytkownik
- Kontakt:
Wiesz czemu przeszkadzało to adminom, razem wszczęliśmy kłótnie przez którą odszedł jeden mod.Luminofor pisze:Dołączył się wyświetla, a co do licznika postów - jest w profilu. Nie wiedzieć czemu, adminom przeszkadzał on w polu obok wypowiedzi.
Licznik pomógł zniknął też z naszej przyczyny, ja potrafię się do tego przyznać, ty widzę że wolisz pościemniać że o niczym nie wiesz...