Czy macie problem z automatycznym wylogowaniem?
Czy macie problem z automatycznym wylogowaniem?
Witam. Pojawił się dziwny problem z automatycznym wylogowaniem mnie z forum. Tzn. zaloguję się i po chwili gdy kliknę w cokolwiek system wyrzuca mnie do ponownego logowania.
Czy macie ten sam problem?
Czy macie ten sam problem?
Dziwna sprawa, bo niby wszystko jest ok a jednak nie... Wyczyściłem cache jak poradzono mi na forum Przema, wyczyściłem cookies w przeglądarce i problem występuje nadal...
Jakby serwer zrywał połączenie... nie wiem czy to możliwe, ale juz nie mam pomysłu.
Najlepsze jest to, że nikt nic nie robił, nie przestawiał w PA - z tego co ja wiem.
Jakby serwer zrywał połączenie... nie wiem czy to możliwe, ale juz nie mam pomysłu.
Najlepsze jest to, że nikt nic nie robił, nie przestawiał w PA - z tego co ja wiem.
- Sagittarius
- Użytkownik
- Kontakt:
Elportal i Forum mieszkają na jednym hoście - Elportal poprawnie trzyma sesje,End pisze:Jakby serwer zrywał połączenie... nie wiem czy to możliwe,
przed chwilą sprawdziłam...
A może to jest to nowe zabezpieczenie anty-roboto-spamoweSagittarius pisze:Irytujące bardzo. Wodospad logowań
No, nie ukrywam - dość skuteczne
[ Dodano: 2007-06-19, 13:01 ]
za szóstym...
- Sagittarius
- Użytkownik
- Kontakt:
To nie jest żadne zapezb. bo nic nie zostało zrobione. Może to wina serwera, bo forum pokazuje, że niby wszystko wporządku...Sagittarius pisze:Tak, skuteczne. Jeśli na tym ma polegać, to może lepiej zablokować dostęp do logowania? Taka ilość logowań może zniechęci człowieka, a i ułatwi hakerowi przechwycenie haseł ;-)
- Sagittarius
- Użytkownik
- Kontakt:
Tasza nic nie moge sprawdzić, bo sesja połączenia tak szybko wygasa, że nawet nie zdążę sprawdzić czegokolwiek...
[ Dodano: 2007-06-19, 13:37 ]
Dla Twojego postu jest:
P.S. Teraz dziwnie jakby się uspokoiło i wysyłam posty normalnie, nie wyrzuca mnie do logowania.
[ Dodano: 2007-06-19, 13:37 ]
Dla Twojego postu jest:
Kod: Zaznacz cały
plus-96-100
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, 12:39 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie teraz działa poprawnie mimo tego, że nawet gdy zaznaczę opcję "zapamiętaj mnie" to muszę logować się ręcznie.
Wygląda na to, że problem znikł i mam nadzieję, że nie powróci...
Wygląda na to, że problem znikł i mam nadzieję, że nie powróci...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, 21:46 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.