Ale brakuje mi jednego jak wchodzę na forum ze strony "nowy.elportal.pl"
tj dziesięciu najnowszych postów - nie będzie mi się chciało paczyć na daty ,
potem ktoś mi zarzuci że odgrzebuję stary nieaktualny temat

Hmm, to czego ci brakuje ? To że nie chce ci się patrzeć na daty już wiemykorfanty33 pisze:Ale brakuje mi jednego jak wchodzę na forum ze strony "nowy.elportal.pl"
tj dziesięciu najnowszych postów - nie będzie mi się chciało paczyć na daty ,
potem ktoś mi zarzuci że odgrzebuję stary nieaktualny temat
mi tylko chodziło o funkcjonalnośćtimo66 pisze: A tak z innej beczki, to jeśli ktoś pisze coś wartościowego w temacie to jest to drugorzędne, że temat jest stary.
To jest wydaje się do zrobienia. Może być przydatne.korfanty33 pisze:Ale brakuje mi jednego jak wchodzę na forum ze strony "nowy.elportal.pl"
Tu możesz się mylić bo na forum jest taka fajna funkcjonalność "Zobacz nieprzeczytane posty" i ja osobiście zawsze zaczynam od tego i mam najnowsze tematy lub ich aktualizacje od razu wyświetlone, co w sumie niejako dubluje to o czym piszesz na początku.korfanty33 pisze:dziś pisałem w dziale audio bo był mi potrzebny tam są starocie tylko , nikt się tym nie zainteresuje RACZEJ coś znam naturę ludzką
Nie no, żałować nie żałuję przynajmniej na nocnej zmianie miałem co czytaćWojtek pisze:- tak czułem że na mnie się to odbije , a mnie chodziło tylko o tą właśnie zapowiedź i chęć redakcji do zrobienia zmiankayron pisze:Za "namową" Wojtka kupiłem,